Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Turán Frici és Zsiros Gabi szikraesővel és bravúros versenyzéssel búcsúztatta az óévet

 

A páros a Szilveszter Rallyn, a Hungaroring aszfaltján nem mindennapi körülmények között tehette meg az év utolsó versenyköreit

just1.jpg

December végén immár hagyomány, hogy a hazai rallysport nagyjai a mogyoródi pályán gyűlnek össze. A tavalyi havas körülmények különösen élvezetessé tették a száguldást, és Friciék akkor emlékezetes győzelmet arattak.

Idén a tavalyi győztes versenygép továbbfejlesztett változatával álltak rajthoz. Az R4-essé nemesedett Subaru Impreza a Mikulás Rallye alkalmával murván már bizonyított, most pedig aszfalton is kipróbálták, hogy mire képes a gép.

„Nagyon gyorsak akartunk lenni és az első gyorsasági kétharmadánál az egyik kanyarban eltaláltuk a padkát, amitől kiszakadt a jobb hátsó futómű. A kerék felrobbant és szikrázó autóval mentünk be a szervizbe. Ezzel közel 40 másodperces hátrányba kerültünk. Másnap hajnalra sikerült megcsinálni az autót, amiért külön köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik segítettek. Nagyon jó munkát végeztek, és ez hozzájárult, hogy a 22. helyről egészen a 4. helyig jöjjünk fel a verseny végére. Nagyon jó időket mentünk ebben az erős mezőnyben, a harmadik, negyedik, sőt volt, hogy a második időt autóztuk. Izgalmas verseny volt.” – fejtette ki Turán Frici az élményeit.

„Az első napunk ugyan balul sikerült, szikraesőt húztunk magunk után, de az éjszaka nagyszerűen helyrehozták az autót, és utána látványos köröket hoztunk. Különösen jó érzés volt, hogy a rossz idő ellenére sok néző kijött. Mi nagyon jól éreztük magunkat, nagy élmény 18 helyet javítani. Ez egy igazán jó záró bulija volt az évnek, amit nagyon élveztünk.” – tette hozzá Zsiros Gabi.

Biztosra vehetjük, hogy az új évben is sok kellemes meglepetésben lesz még részünk a Synergon Turán Motorsport csapatától.

just2.jpg

Rallyban gazdag, sikeres esztendőt kívánunk!

Köszönjük a Támogatóinknak!

ForrásKlein Péter-Just Creative


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 777
Heti: 2 655
Havi: 5 633
Össz.: 576 273

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Turán Frici és Zsiros Gabi szikraesővel és bravúros versenyzéssel búcsúztatta az óévet
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »