Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

 Leszállt a KFT Ufója!


A harmincéves zenekar fennállásának legjobb koncertjét adta az Arénában
 
Földöntúli hangulat tombolt a KFT 30 éves jubileumi nagykoncertjén. Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András a zenekar eddigi munkásságának esszenciáját adták át a nézőknek, megfűszerezve csinos lányokkal, futurisztikus show elemekkel és hazai zenekarnál sosem látott óriási kivetítővel.

kajeffte.jpg
 
Sokezer rajongó ünnepelt a KFT jubileumi nagykoncertjén. A tömeget Sárközy Fanni különleges produkciója hangolta rá az együttes show-jára, aki speciális, csak erre az alkalomra készített feldolgozásaival lepte meg a „Fantasztikus Négyest” és közönségét. Az énekesnő a zenekar jól ismert dallamait alakította át, amely zajos sikert aratott az egyébként is felfűtött hangulatú Arénában.
 
„145 dalt küldött át Bornai Tibor, és rám bízta a választást. Bizony nem volt könnyű dolgom.” – árulta el Fanni, aki bár izgult kicsit, nagyon jól érezte magát az Ufóshow egyszemélyes előzenekaraként.
 
A fennállásának 30. évfordulóját ünneplő KFT eredeti felállásban lépett színpadra, a koncert gerincét természetesen legnagyobb slágereik alkották.
 
A zenekar tagjai nem csak énekeltek, hanem a rájuk jellemző humorral átszőtt verseket szavaltak és a Bál az Operaházban című dalnál egy mini színdarabot is előadtak. Előkerült továbbá egy különleges hangszer, a lézerhárfa, amely látvány és hangzás szempontjából is az Ufóshow egyik csúcspontja volt. Az Éljen a szerelem című dal alatt szexi pomponlányok lepték el a színpadot, az Afrikánál fűszoknyás táncosok dobolták az ősi ritmusokat a színpadon. 

kajeffte2.jpg
 
Laár András a koncert után pár perccel igazi extázisban mesélt élményeiről.
 
„Azt gondolom ez volt a KFT fennállásának legjobb koncertje. Minden tökéletesen szólt, a látvány beváltotta reményeinket, a közönség arcán tisztán látszott, mennyire élvezik, az előadást. Természetesen mi nem sokat láttunk a hatalmas kivetítő vásznakból a helyszínen, de azt pontosan tudtuk, varázslat történik a hátunk mögött.”
– nevetett Laár, aki a KFT zenekar jövőjét még nem látja pontosan.
 
„Arról, hogy a jövőben mi lesz, még nem gondolkodtunk. A visszajelzések nagyon pozitívak a koncertről, ezért talán a csúcson kéne abbahagyni, hogy így emlékezzenek ránk az emberek. De lehet, hogy pont ezen a sikeren felbuzdulva fogunk tovább dolgozni. Tényleg nem tudjuk mi lesz később, de ezt most még nem is kell eldöntenünk.”- tette hozzá az énekes.

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 777
Heti: 2 613
Havi: 5 591
Össz.: 576 231

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Leszállt a KFT Ufója!
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »