Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Beleznay Endre megkívánta a béltisztítást – Ki is próbálja!

Belezney Endre újabb elképesztő dologra szánta el magát. A színész úgy döntött, kipróbálja a béltisztítást, az úgynevezett Colon hidró- terápiát.

beleznay.jpg

Beleznay Endre szinte minden újdonságot kipróbál, még akkor is, ha az első látásra vagy hallásra kissé bizarrnak tűnik. Ráadásul az is köztudott róla, hogy ellenzi a gyógyszerszedést, sokkal inkább a „vissza a természetbe” álláspontot képviseli. S mivel a közelmúltban új showjának- A doktornak a forgatásán megismerkedett a béltisztítással, úgy döntött, maga is belevág a dologba.

„Általában egyébként jól működnek a beleim, de szerintem egy belső nagymosás senkinek sem árt. Ráadásul külön vonzóvá teszi a dolgot, hogy a béltisztítás közben a rendelő ablakából épp az egyik stadionra látok, így miközben átmosnak, még meccset is nézhetek.” –mondja a színész, aki azt tervezi, hogy bejelentkezik a béltisztításra.

doktor.jpg

Arról egyelőre még nem döntött, hogy szeretné-e az eljárás közben egy speciális szerkezeten keresztül végignézni, mi áramlik ki belőle, erre ugyanis szintén lehetősége lesz. Azon is gondolkodik, hogy bélátöblítését esetleg egyenesbe közvetíttesse, hogy valamelyik csatorna percről percre beszámolhasson megkönnyebbüléséről - viccelődött a műsorvezető.

Bővebb információ: http://adoktorshow.hu


img_3504.jpgForrás: Döme Barbara


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 182
Tegnapi: 410
Heti: 2 043
Havi: 5 287
Össz.: 566 701

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Beleznay Endre megkívánta a béltisztítást- Ki is próbálja!
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »