Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Detroit (2012. január 10.) – Rohamosan zajlik az Infiniti csúcstechnológiás sport koncepcióautójának fejlesztése, hogy bemutatkozhasson a 2012-es Genfi Autószalonon. A könnyű, és alacsony kibocsátást ígérő sport-koncepcióautó az első Infiniti, amely nem csak kategóriáján túllépő hajtáslánccal, hanem középmotorral rendelkezik a jobb súlyeloszlás, egyben a jobb vezethetőség érdekében.

 sportscarconceptteaser2_001_hires.jpg

Az Infiniti vezető szerepet tölt be a magas teljesítmény és alacsony kibocsátás technológiájában az Infiniti M35 hibriddel. A genfi koncepció a következő lépcső az élénk, vonzó és kifinomult vezetési élményt kínáló elektromos meghajtású jármű felé. Ennek nagyon fontos eleme a középmotoros elrendezés.

Az egyelőre név nélküli autó minimálisra csökkenti a kompromisszumot az izgalmas teljesítmény és a környezettudatos közlekedés között. Stílusa, méretei és a középmotor mind újdonság az Infiniti számára, a meglepő sportautó koncepció karaktere mégis hű a márkához, csak úgy, mint az elektromos járművek fejlesztésének az iránya, amely ötvözi az extrém alacsony-kibocsátású teljesítményt a kibocsátásmentes városi használattal.

Forrás: Klein Péter- Just Creative


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- AZ INFINITI ÚJ IRÁNYBÓL KÖZELÍTI MEG AZ INSPIRÁLÓ TELJESÍTMÉNYT
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »