Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- A gazdasági recesszió minden szegmensre kihatással volt és van, így nem csoda, ha a köznyelvben csak "lomis piac"- nak nevezett objektumoknak egyre nagyobb a térhódítása. Áprilisban településünkön is megnyitotta kapuit- Hadnagy András vezetésével- a Nyárfa utcai használtcikk-, vásár- és bolhapiac. A részletekről a legilletékesebb  (alábbi fotón) tájékoztatott.

ba1.jpg

- Április 5- én nyitottuk meg kapuinkat az árusok és a vásárlók előtt. Nagy fába vágtam, vágtuk a fejszénket. Azt azért tudni kell, hogy 6 évet dolgoztam a Tapolca Kft.- nél hasonló körülmények között. Köztudott, hogy 2011. április 4- én az Önkormányzat bezárta, majd az egykori Dobó laktanyában megnyitotta a használtcikk piacot. Már akkor körvonalazódott bennem egy hasonló objektum életre keltése. 2012 februárjában elkezdtem intézkedni, áprilisban pedig meg is nyitottuk a piacunkat.

- Gondolom, volt segítséged is...

- Sokat segített a család, köszönet érte.Meg kell említenem a Polgármesteri Hivatal Hatósági Osztályát, külön is hálás vagyok Marton Dániel és Szabó Attila uraknak, akik bíztak bennem, hogy képes leszek kulturált, legális körülmények között működtetni egy használtcikk piacot. Szólnom kell a Tapolca Kft.- ről is, ezen belül Rédli Károly ügyvezető igazgató hozzáállásáról, segítségéről. Örülök az árusoknak, akik szintén bizalmat szavaztak nekem. Vannak még terveim, de mindent a maga idejében.

ba2.jpg

- Nem messze Tőled, működik egy hasonló létesítmény. Gondolom, Te a saját dolgoddal foglalkozol.

- Jól mondod. Annyit fűzök csak hozzá, aki onnan átjön hozzám, elismerően nyilatkozik rólam, rólunk. Aki nála szeretne árulni, őt választja... aki viszont nálam, az ide fog jönni. Alapjában ilyen egyszerű a történet. Személy szerint a békés egymás mellett élés híve vagyok, nem támadok, csak védekezem. Amennyiben viszont sérelem ér, meg fogom tenni a szükséges jogi lépéseket. Bízom benne, a befektetett munkánk meghozza a gyümölcsét, ahogy a május 1- jén készült fotókon is látható, egyre népszerűbbek vagyunk. 

Nagy terület várja az árusokat, a piac hátsó harmadában parkolóval, elől pedig WC- k, valamint a mindenki által ismert Labovszky Imre és kedves neje által készített lángos várja azokat, akik nézegelődés közben megéheznek.

ba4.jpg

- Melyik társadalmi réteg látogat ki a "lomis paicra"?

- Mindegyik- itt "szegényebb" polgártól az orvosig, ügyvédig, képviselőig- mindenki megfordul. Ma már nem szégyen turkálni a használtcikkek között. Aránylag jó áron nagyszerű minőségű termékekre lelhetnek az érdeklődők.

ba3.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 777
Heti: 2 629
Havi: 5 607
Össz.: 576 247

Látogatottság növelés
Oldal: Interjú- Nyárfa utca- Népszerű a használtcikk-, vásár- és bolhapiac
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »