Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Német juhász keverék, fiú eb.
Aktuális életkor: 6 év.

Hosszú ideig kóborolgatott Vácon mire bekerült a menhelyre. Innen-onnan kapott enni, de nem volt mindig biztos élelemforrása, ezért időnként nagyon lesoványodott. Ő az utca megvetett gyermeke volt. A múltját nem ismerjük, nem tudhatjuk milyen volt kölyökként, de a csavargás visszahúzodóvá, szerénnyé és kissé gyanakvóvá t...ette. Kétszer is meggondolja kiben bízik meg, s inkább a háttérből nézi a történéseket, értelmes szemével kutatón pásztázza az emberi lelkeket. Csak ha mindent rendben talál, akkor bújik elő csöndes magányából és simogatást várva közeledik a bizalmával kitüntetett lény felé. Ez az, ami igazán hiányzik neki. A gyengédség, amit csak egy szeretettel teli közegben kaphat meg. 

További információk itt: http://gallery.site.hu/u/Vaci_Menhely/uj-lakok/5679/

Érdeklődni lehet: 20 80 60 175
                           20 424-5367
                           27 313-284 
                           vacimenhely@100mail.hu
2008.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10409255


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 593
Tegnapi: 412
Heti: 2 393
Havi: 5 371
Össz.: 576 011

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 773.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »