Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Parfümtalálkozót szervezett a dm drogerie markt


A dm drogerie markt mindig nagy hangsúlyt fektetett a parfüm-kínálatára. A karácsonyi parfümakcióval az illatok szerelmeseinek és az ajándékozni vágyóknak szeretnének kedveskedni, így a drogérialánc most őket hívta találkozóra. A kötetlen beszélgetésre a dm Facebook-oldalán lehetett jelentkezni, ahol a cég 15 főt sorsolt ki, akik részt vehettek a különleges eseményen. A rendezvényre december 2-án a Marvelosa Café-ban került sor, és a beszélgetés motorjai a parfümgyártó illetve - forgalmazó cégek szakértői voltak. Képviseltette magát a Coty, a Prestige Products és a Primőr Cosmetics is.

 dm_parfum-talalkozo.jpg

A dm célja egy olyan fórum létrehozása volt, ahol a parfümkedvelők nyíltan megoszthatták észrevételeiket, ötleteiket a kínálattal, a karácsonyi parfümakcióval, a cég hivatalos Facebook oldalával és magával a dm-mel kapcsolatosan. Profi szakemberek a helyszínen prezentációkat, illatréninget és a szaglósejteket megtornáztató játékokat tartottak a témában, így „szemléltetve” mondanivalójukat. Hitelesen adtak parfümválasztási tanácsokat a résztvevők számára, akár személyre szabottan is.

A vendégektől pedig a dm résztvevői megtudták, hogy a bolthálózatot leginkább a törzsvásárlói akciója miatt választják, mert számtalan kedvezményekhez tudnak így hozzájutni. Az ajánlatok közül kiemelték és egyedülállónak tartották a november 24-én induló karácsonyi parfümakciót, amelynek keretében akár 50% kedvezménnyel vásárolhatók meg a legkedveltebb illatok. A drogérialánc rengeteg pozitív visszajelzéssel gazdagodott.

A beszélgetés során kiderült az is, hogy mi motiválja a vásárlást, mi alapján döntenek egy termék mellett, milyen kommunikációs eszközökre fogékonyak a vásárlók.

dm_parfum-talalkozo2.jpg

A találkozó nagyon produktív volt: kellemes hangulatban, tartalmas előadásokkal és aktív résztvevői közreműködéssel telt el a péntek délelőtt.

Az év elején tartott kismama találkozó, a nyáron megszervezett „tini-tali” és a mostani parfümtalálkozó is alátámasztja, hogy a Facebook csoporttagokkal való személyes beszélgetések élvezetesek és hasznosak, mind a cég, mind a vásárlók számára.  

A dm ezért a jövőben is folytatja a kerekasztal-beszélgetések sorozatát, amelyekről hírek, akciók és aktuális karácsonyi applikáció mellett, a cég Facebook oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők: http://www.fa.com/dm.Magyarorszag

26-21.11.15_2009.10.28-21.08.08_2010.11.04-15.42.56_2011.06.02-21.27.49.jpg

Forrás: Szalay Bea tanácsadó- Hill and Knowlton Hungary Ltd.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 777
Heti: 2 637
Havi: 5 615
Össz.: 576 255

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Parfümtalálkozót szervezett a dm drogerie markt
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »