Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. november 12.- Egy rendezvény sikerét sok mindenből lemérhetjük. Például, ha egy egészség- és aerobiknapot tizenhetedik, egy babaruha és gyermekholmi börzét tizedik alkalommal rendeznek meg. Bizonyára mindkét dolog jól működik, ha minden alkalommal komoly érdeklődés kíséri a programokat.

A Városi Rendezvénycsarnok tárt kapukkal várta úgy az érdeklődőket, mint az egészségük megőrzése érdekében tenni akarókat is.

ean5.jpg

Az aulában ezúttal is számtalan kiállító, árus és szakember várta az érkezőket. Benner mágnesterápia, természetgyógyász, masszázs, csontsűrűség-mérés, köszvényszűrés, ultrahangos zsírbontás, bioételek és italok, lekvárok, méz és egyéb hasznos étkek. Emellett  véradásra is várták az önkénteseket.

ean4.jpg

A délelőtt megrendezett- jubileumi- Babaruha és gyermekholmi börzére ezúttal is sokan voltak kíváncsiak. A gyerekeknek most is rendelkezésre állt a légvár, de volt arcfestés, Lufibohóc, játszósarok, Iciri-piciri zenesuli is.

ean3.jpg

ean1.jpg

ean2.jpg

ean9.jpg

Az emeleten a Szeretet Fénye Alapítvány szakemberei dolgoztak, de számtalan hasznos előadás részesei is lehettek, akiket érdekelt az adott téma.

ean8.jpg

A délután már az egészség,  a mozgás jegyében telt, amire a Városi Rendezvénycsarnok emberei, a szervezők egyre komolyabb hangsúlyt fektetnek. Zumba, spinning, jóga, Total Fitness /Hutter Nórával- alábbi fotónkon/, Gymstick Muscle is szerepelt a választékban.

ean10.jpg

ean7.jpg

Az első "szárnypróbálgatások" Liza részéről...


Kétségtelen, hogy a legtöbben a XVII. Egészség- és Aerobiknap záró eseményére vártak, hogy együtt végezzék a gyakorlatokat a fitness koronázatlan királynőjével, a máig kifogástalan alakú és gyönyörű Bíró Icával, akit ezúttal is elkísért hűséges "yorkija"- Yoda.

ean11.jpg

ean12.jpg

A testi-lelki fitness másfél órán tartott, majd a kellemesen elfáradt résztvevők jutalma a dedikálás és közös fotózás volt.

ean6.jpgWeblap látogatottság számláló:

Mai: 415
Tegnapi: 384
Heti: 799
Havi: 7 343
Össz.: 577 983

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Egészség- és Aerobiknap- tizenhetedszer is
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »