Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Gazdára vár a dedikált Barca-mez

Értékes futball relikviát vihet haza egy szerencsés Morning Show hallgató


Focilegendák kezéből egyenesen a Morning Show stúdiójába érkezett az a különleges labdarúgó mez, amelyet Lionel Messi, és Andrés Iniesta - a futball jelenlegi talán legnagyobb csillagai dedikáltak. Az ereklye hamarosan egy szerencsés hallgató tulajdonába kerül.

classs.jpg

Hazánk kedvenc reggeli műsorának Barcelona-rajongó hallgatói közül valaki élete egyik legboldogabb pillanatát köszönheti majd a Morning Show-nak. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri egy, a zsinórban harmadik Aranylabdáját nyerő Lionel Messi, valamint Andrés Iniesta saját kezű aláírásával ellátott Barca-mezt sorsol ki hamarosan. Az egyedi ruhadarabot Szöllősi György a zürichi FIFA gálán íratta alá a focilegendákkal és ajándékozta Balázséknak.

„Tudtuk, hogy Zürichben lesz Szöllősi György az Aranylabda átadásán a Puskás Díj miatt, ezért megkértük, hogy ha már kint van, akkor vigyen magával Barca-mezt is és próbálja meg dedikáltatni. Kiderült, hogy ő is ezt tervezte, és végül sikerült az este főszereplőjével, a most már háromszoros Aranylabdás Messivel és csapattársával, Iniestával is aláíratnia a mezt. Hittünk is benne, meg nem is, hogy sikerülni fog, mert ilyenkor nehéz a sztárok közelébe jutni, de Szöllősi György hősiesen végrehajtotta a feladatot. Mikor hazajött, felajánlotta a Morning Show-nak ezt a fantasztikus relikviát, aminek nagyon jó helye lesz egy Barca-rajongó hallgatónknál."- mondta el Vadon Jani.

Sebestyén Balázsék hétfőn és kedden várják a vállalkozó kedvű focirajongók jelentkezését, szerdán pedig izgalmas kvíz kérdések segítségével dől el, ki lesz az a szerencsés Class FM hallgató, aki hazaviheti a csodás futball relikviát.

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu

Fotókredit: Class FM

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 166
Tegnapi: 425
Heti: 975
Havi: 7 519
Össz.: 578 159

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Gazdára vár a dedikált Barca-mez
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »