Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Véradó rendőreink


Az előző évekhez hagyományait követve idén is önkéntes véradást szervezett a Magyar Vöröskereszt és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

img_1400.jpg

 „Az állampolgárok életének, testi épségének megóvása a rendőri hivatás része. Ennek eszköze nem csak a fegyver és a bilincs lehet… … adj vért és életet mentesz!”

– felhívással meghirdetett megyei rendőrségi véradás utolsó állomása 2012.02.10-én a főkapitányság volt. Az állomány egy része a szervezett kereteken túl, a városokban működtetett véradó állomásokon is szokott jótékonykodni, így ők – a véradás szabályainak megfelelően – most nem vehettek részt a programban. Sajnálatos módon a rossz időjárás a betegek számát is növelte, így többeket emiatt zártak ki.

Minden körülmény ellenére azonban még így is közel 40-en – köztük vezetők, civil és egyenruhás rendőrök, valamint családtagjaik, barátaik - döntöttek úgy, hogy „vérüket ontják” az arra rászorulókért.

Sikeresen zajlott egyébként a program a megye több városában, Tapolcán, Ajkán és Pápán is. A részvételt mindenhol ásványvízzel, csokoládéval jutalmazták (pótolva ezzel az elvesztett energiát), de a véradók egy kellemes élménnyel, a segítségnyújtás örömével is gazdagodtak.


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 372
Tegnapi: 384
Heti: 756
Havi: 7 300
Össz.: 577 940

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »