Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS!


A Tapolcai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztály, Közlekedésrendészeti Alosztálya a Btk. 172. § (1) bekezdésbe ütköző és aszerint minősülő segítségnyújtás elmulasztása vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen tettes ellen,


aki 2012. május hó 12. 12.00 órakor az általa vezetett LHK-392 frsz-ú személygépkocsival közlekedett Tapolca, Kossuth Lajos utcában a körforgalom felől a Juhász Gyula utca irányába.

A Kossuth Lajos utcai körforgalomból kiérve elsodorta a gyalogátkelőhelyen jobb kéz felől a Penny áruház felé átkelő gyalogos hölgyet, aki a baleset következtében az úttestre esett és 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen személy az általa vezetett személygépkocsival a helyszínt megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta.

A Tapolcai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya várja annak a személynek a jelentkezését a 107-es illetve a 06-87/412-322 telefonszámon, aki a fenti esetnél a sértett segítségére sietett, őt felsegítette, valamint az okozó személygépkocsi pontos forgalmi rendszámát a Kossuth Lajos utcai MOL benzinkúton részére átadta. Továbbá várjuk azok jelentkezését is, akik az esettel kapcsolatban bármilyen érdemi információval rendelkeznek, vagy szemtanúi voltak a fenti közlekedési balesetnek.  

(Tapolcai Rendőrkapitányság)


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 643
Tegnapi: 412
Heti: 2 443
Havi: 5 421
Össz.: 576 061

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek: FELHÍVÁS!
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »