Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Iszak Eszti szinglihétvégéje Rómában

A VIVA népszerű műsorvezetője barátnőivel látogatott az olasz fővárosba


A sármos olasz férfiak, az eredeti pizza receptek, és a történelmi nevezetességek hazájába repült Iszak Eszti barátnőivel. Az esős idő sem szegte kedvüket, és bár a VIVA műsorvezetője a munka miatt idő előtt hazautazott, mégis remek élményekkel gazdagodva tért vissza a hétköznapokba.

iszeszti.jpg

Év elején vette tervbe az öt barátnő az olasz kiruccanást. Egy hosszú hétvégére látogattak el Olaszország fővárosába igazi csajos programként, ahol belekóstoltak az olasz konyha különlegességeibe, valamint megcsodálták a város világhírű látványosságait. Az olasz temperamentummal fűszerezett vakáción azonban rövidítenie kellett Esztinek, mivel az Interaktív forgatásai hazai terepre szólították.

„Már januárban lefoglaltuk a repülőjegyeket, Róma régi úticéljaink között szerepelt, hiszen rengeteg a gyönyörű látnivaló, ráadásul az olasz fiúk mindannyiunk gyengéi.” –mondta nevetve Iszak Eszti.

Mindannyian kalandvágyóak vagyunk, próbáltunk minél több élményt belesűríteni a hétvégébe, így például az éjszakát nem egy hotelben, hanem helyi apácáknál töltöttük. Bulizni végül nem voltunk, mivel nekem váratlanul haza kellett utaznom a megújult Interaktív forgatása miatt, így két napba sűrítettük a látnivalókat és estére így is kellően elfáradtunk. Az utolsó napon egy autentikus olasz étteremben vacsoráztunk ahol szinte csak helyiek ettek. Meglepő, hogy mennyire felszabadultak és hangosak! A gyerekek nevettek és sikítoztak, a szüleik pedig még bíztatták is őket erre, mi azonban ettől még egymás mellett ülve is alig hallottuk egymás szavát. Összességében remek feltöltődést jelentett ez a kis kiruccanás az esős idő ellenére is, így hazatérve ismét újult erővel vághatok bele a műsorvezetésbe, amely most legalább ennyi izgalmat tartogat számomra.” –mesélte a VIVA sztárja, akit a nézők minden nap láthatnak a megújult Interaktív műsorvezetőjeként.


Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 643
Tegnapi: 412
Heti: 2 443
Havi: 5 421
Össz.: 576 061

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Iszak Eszti szinglihétvégéje Rómában
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »