Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Tetten ért fatolvajok

2011. december 9-én Bazsi külterületén csapott le a rendőrség három személyre - köztük egy fiatalkorúra -, akik egy erdős területről kíséreltek meg fát lopni. A hatóságot az erdő tulajdonosa értesítette, amikor a délutáni órákban arra lett figyelmes, hogy három férfi a korábban kivágott akác rönkdarabokat egy darus tehergépkocsira pakolja fel.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A kiérkező sümegi rendőrök ellenőrzés alá vonták a gyanúsítottakat, s a teherautón kb. 2 m3 tűzifát találtak. Az elkövetők a fakitermeléshez és a fa elszállításához szükséges engedélyeket nem tudták bemutatni, de mindhárman egyöntetűen azt állították, hogy egy sümegi lakos felhatalmazása alapján akarták a fát elvinni. A helyszínen lévő tulajdonos elmondása szerint azonban erre senkinek nem adott engedélyt.

Az elfogott férfiakat ezek után a Sümegi Rendőrőrsre állították elő, mindhármuk ellen eljárás indult. A hidegebb idő beállta óta nem ez az első eset, hogy az egyenruhások fatolvajokat fogtak.

 

Iratok nélkül ittasan vezetett

December 12-én, hétfő délután egy igazoltatás alkalmával bukott le az a 41 éves veszprémi férfi, aki a használatában lévő Volkswagen Golf személygépkocsival Veszprémben, a Házgyári úton okmányok nélkül, ittasan közlekedett. A sofőr a járőrök előtt önmagát igazolni nem tudta, sem az autó okmányaival, sem személyes iratokkal nem rendelkezett.  A vezetővel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat eredménye pozitív lett, így ellene a Veszprémi Rendőrkapitányság ittas járművezetés miatt indított büntetőeljárást.

 

Zseblopás a karácsonyi vásárban

2011. december 12-én hétfőn zseblopás miatt tett feljelentést a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy szentantalfai hölgy. Elmondása szerint fenti napon, a délutáni órákban ismeretlen személyek fia farzsebéből eltulajdonították nagy értékű mobiltelefonját. A sértett bevallása szerint az okozott kár 75. 000,- Ft.

A Veszprémi Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet, hogy telefont, készpénzt ne farzsebben, külső zsebben hordjanak, helyette a belső zsebben tartsák azokat zárva, így megelőzhetik, hogy zsebtolvajok áldozatává váljanak!

Lopás észlelése esetén, minél előbb tegyenek feljelentést vagy értesítsék a Rendőrséget az ingyenesen hívható (107,112) segélyhívó vonalon!

Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 372
Heti: 499
Havi: 3 477
Össz.: 574 117

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »