Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Rio- cavalier, fiú kutyus.
Aktuális életkor: 5 év.

Gazdit keres Rio a priuszos cavalier fiúcska. Nincs nagy bűne, éppen csak nem kapott megfelelő nevelést, nem tanították meg arra hogyan kell viselkedni. Így a cavik rajongásával imádja a gazdit, viszont irigy kutya ha a kincseiről van szó. Nem kell hozzá erős kéz csak következetesség, mivel a gazdi elmondása szerint gyereket harapott így leginkább egyke kutyának és legfeljebb kamaszok mellé adnánk őt szívesen, de meggyőződésem, hogy nevelhető! Morgása inkább vészjelzés mintsem agresszió. TheoRio rajong a sétákért és pontosan ezzel lehet a legjobban nevelni, motiválni. Aszfaltos járdán lefagy, de ha megismeri a környéket felbátorodik így neki egy valóban a fajtáért rajongó, türelmes gazdit keresünk. Bármikor elvihető.

Érdeklődni lehet: 30 998-3947 
                            szija0@gmail.com
166.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10410160


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 785.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »