Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi felhívás – 300 ezer forintos díjkitűzés

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben, aki 2012. január 31-én 17.54 órakor ment be a Veszprém, Egyetem u. 19. szám alatti „Akciócenter” üzletbe, majd a boltban dolgozó személyt egy fegyvernek tűnő tárggyal a bevétel átadására kényszerítette.

A nyomozás adatai szerint az elkövető személyleírása a következő:

-         kb. 175-180 cm magas, erős, zömök testalkatú férfi,

-         ruházata az elkövetéskor fekete sapka, ¾-es síkabát-szerű télikabát volt, melynek alsó része sötét, a teteje világosabb árnyalatú, és mellrésznél széles fehér csík fut végig, tovább a karrészek belsején annak aljáig, illetve kiszélesedve a kabát oldalán, annak aljáig, melybe a háton keresztülfutó széles fehér csík is becsatlakozik. A kabát oldalán lévő fehér minta szárny alakú, melynek eleje íves. Az elkövetőn sötét színű nadrág és cipő volt, valamint egy fehér alapon mintás sálat is viselt, mellyel az arcát eltakarta.

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti időpontban és helyen vagy annak környékén a személyleírásnak megfelelő, vagy ahhoz hasonló személyt látott, ismeri, vele kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, munkaidőn túl a főkapitányság ügyeletén, vagy tegyen bejelentést telefonon a 88/428-022-es számon (13-59-es mellék), illetve munkaidőn túl a 107-es, 112-es segélyhívószámon vagy a rendőr-főkapitányság ügyeletén. Állandóan hívható zöld szám: 06-80/949-149.

A főkapitányság kéri továbbá azon járókelőknek, kerékpárosoknak a jelentkezését is, akik bármilyen, a rablással összefüggésbe hozható eseményt (gyanúsan viselkedő, rejtőzködő, vagy arra még sosem látott személyt, gyanús csomagátadást, telefonbeszélgetést… stb.) észlelt a helyszínen vagy annak közelében.

A rendőrség 2012. február 1-én a nyomravezetőnek 300.000 Ft nyomravezetői díjat tűzött ki.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés annak nyilvános visszavonásáig érvényes! 

A díjkitűzés összegére a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó személyek és azok hozzátartozói nem jogosultak.


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 203
Tegnapi: 332
Heti: 203
Havi: 3 181
Össz.: 573 821

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek: Felhívás- 300 000 forintos díjkitűzés
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »