Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Brasch Bence, Lola és VV Béci táncoktató videót készített

- az Indul a Risza! internetes táncversenyre várják a tehetségeket

 

Mindenki megtanulhat táncolni!

 

Elkészült VV Béci, Brasch Bence és Lola közös táncoktató videója, ugyanis a sztárok és a Disney Csatorna közösen hirdették meg az Indul a Risza! Dance, dance” táncversenyt. A versenyre jelentkezőknek nem kell mást tenniük csak felvenni önmagukat, amint épp táncolnak, és feltölteni a videót a verseny honlapjára 2012. január 09-ig. A fődíj egy londoni tánckurzus a világhírű Pineapple Dance stúdióban.

Az oktatóvideót a sztárok segítségképpen készítették azoknak a jelentkezőknek, akik nem a saját koreográfiájukkal szeretnének nevezni, hanem könnyebbnek érzik betanulni egy mozdulatsort. A videót telefonnal, kamerával, bármilyen eszközzel el lehet készíteni; a szervezők nem profi videoklipeket várnak.

_mg_9806_copy.jpg

 

A táncverseny ötletét a Disney Csatorna nagy sikerű táncos vígjáték sorozata, az „Indul a Risza!” adta, amelyben két tehetséges táncos lány CeCe Jones és Raquel „Rocky” Blue álma válik valóra: háttértáncosként  dolgozhatnak egy népszerű showban. A Disney Csatorna internetes táncversenyének köszönhetően most egy magyar fiatal álma is valóra válhat. A feladat, hogy a gyerekek otthon videóra vegyék a barátaikkal közösen vagy egyénileg előadott tánc produkcióikat, és feltöltsék a www.disney.hu/dance-dance oldalra.

 

A nevezők közül VV Béci (művésznevén Young G), Brasch Bence és Lola döntése alapján a 10 legjobb kerül be a döntőbe, akikre 2012. január 24. és február 05. között szavazhat a közönség a hivatalos honlapon. A legtöbb szavazatot begyűjtő győztes fantasztikus jutalma egy londoni út, amely során részt vehet egy tánckurzuson a világhírű Pineapple Dance táncstúdióban. A táncverseny február 25-én éri el a csúcspontját, amikor is kihirdetik a nyertest – az „Indul a Risza!” régóta várt, második évadjának premierjével egy időben.

 

A sztárok által készített videoklip a http://www.youtube.com/watch?v=ZL8-3ca-7zo linken, a forgatásról készült werkfilm pedig a http://www.youtube.com/watch?v=PNAiT3y3eYI oldalon érhető el. A koreográfiát Béci találta ki, Lolának és Brasch Bencének pedig csupán pár órája volt arra, hogy tökéletesen begyakorolják. A koreográfia Adam Hicks & Drew Seeley: Dance for Life számára készült, ami az Indul a Risza! sorozat egyik betétdala.

 

A versenyről további információ a www.disney.hu/dance-dance oldalon található.

_mg_9829_copy.jpg

 

Sztár tanácsok

 

 

VV Béci:

„Mindenki megtanulhat táncolni: tényleg csak kitartás és gyakorlás kérdése. Hidd el, ha nincs jó ritmusérzéked, akkor is menni fog. Mindent meg lehet tanulni. A legfontosabb, hogy táncórán magaddal foglalkozz, ne azzal, hogy a másik mit csinál és pláne ne akarj megfelelni a többieknek. Ne azért járj táncolni, mert csajozni vagy pasizni akarsz!”

 

 

Brasch Bence:

„A mai helyzetben nagyon nehéz érvényesülni, rengeteg tehetségkutató van. Próbálkozni kell, én is meghallgatásról meghallgatásra jártam. Megérte, mert az Operett színháznál is sikeres volt a felvételim, és a Csillag Születik is nagyon jó lehetőség volt, hogy megismerjenek és felfigyeljenek rám. A lényeg, hogy soha nem szabad feladni!”

 

Lola:

„Nem szeretem, ha valaki nagyon kihívóan táncol, de alapjában véve azt gondolom, hogy a tánctéren nem az számít, hogy mennyire mutat jól valaki, ha táncol, mennyire jók a mozdulatok, hanem az, hogy élvezze, amit csinál. Én azt tudom tanácsolni mindenkinek, hogy engedje el magát és táncoljon, úgy ahogyan szeret!”

Forrás: Koczka Máté


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 167
Tegnapi: 425
Heti: 976
Havi: 7 520
Össz.: 578 160

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Brasch Bence, Lola és VV Béci táncoktató videót készített
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »