Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Elfogta és előállította a rendőrség azokat a személyeket, akik január o6-án az esti órákban Zircen a Petőfi Sándor utcában kitépték egy bakonynánai nő kezéből a táskáját és azzal elfutottak. A támadással több mint 82 ezer forint kárt okoztak a sértettnek. Ellenük eljárás indult.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Január o7-én az éjszakai órákban ellenőrzés alá vonta a rendőrjárőr azt a személygépkocsit Veszprém belterületén, amelyben 6 személy utazott. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a jármű vezetője ittas állapotban van, ezért őt a rendőrségre előállíották mintavételre. Ennek eredményképpen ellene járművezetés vétsége miatt eljárás indult.Rendőri segítséget kértek egy veszprémi nagyáruházból, mivel tettenértek január o7-én a délutáni órákban egy hajléktalan személyt, aki a boltban egy polcot levizelt és ezzel több mint 5o ezer forint kárt okozott. A személyt előállították, de nem volt kihallgatható állapotban.Két személygépkocsi ütközött január o7-én az esti órákban Eplény belterületén. A Suzukit vezető balatonfüzfői férfi – az elsődleges információk alapján – sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért áttért a menetiránya szerinti szemközti sávba és ott ütközött a Zirc felé haladó BMW-nek. A baleset során 1 személy könnyű, míg 1 fő súlyos sérülést szenvedett. Az okozó gépjármű vezetője ellen eljárás indult.8 napon túl gyógyuló koponyatörést szenvedett az a mezőlaki férfi, aki január o7-én az esti órákban szóváltásba keveredett Mezőlakon vendéglátójával annak lakásában. Elmondása alapján a vendéglátója ököllel arcul ütötte, amelynek következtében nekiesett a bejárati kapunak. A rendőrhatóság a támadó ellen súlyos testi sértés miatt eljárást indított.


Elfogták és előállították a rendőrök azt a személyt, akit január o7-én a déli órákban Gyepükaján belterületén igazoltattak egy tehergépkocsi utasaként. Ekkor derült ki, hogy a telekesi lakos ellen elfogató parancs van életben.


Garázdaság miatt indult eljárás két férfi ellen, akik január o6-án az esti órákban pétfürdői vasutállomáson erősen ittas állapotban akartak a menetrendszerinti vonatra felszállni. A MÁV alkalmazottak ezt nem engedték, ezért szóváltásba keveredtek és a vonatot nem tudták elindítani menetrendszerűen. A helyszínre érkező rendőrök a személyeket igazoltatták és elszámoltatták.


Január o8-án a hajnali órákban a balatonfüredi rendőrjáror igazoltatás alá vont egy Saab gyártmányú járművet, amelyről megállapítást nyert, hogy azt kivonták a forgalomból. Megállapították továbbá, hogy a vezető ittas állapotban volt, akit ennek igazolására mintavételre, majd később vérvételre előállították. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a járművet közepesen ittas állapotban vezette. A jármű vezetője ellen büntető eljárás indult.

Forrás:Bankó Magdolna sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 198
Tegnapi: 332
Heti: 198
Havi: 3 176
Össz.: 573 816

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »