Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Összefoglaló a Mikulás Rallye-ról

Turán Frigyes és Zsiros Gábor külön  autóban versenyeztek, mindketten nagyon élvezték a hétvégét

 

A hétvégi Mikulás Rallye Szentkirályszabadja melletti első gyorsasági szakasza után három másodperces előnnyel vezetett Turán Frigyes és navigátora, Nemrava Ferenc. A 127 nevezőből Zsiros Gábor és navigátora Őry Tamás, a mezőny egyetlen WRC-jével ekkor az összetett 15. helyen autózott.

 mikirallye1.jpg

„Nagyon jól kezdtük a versenyt, az első szakaszt megnyertük, de aztán volt egy kis technikai problémánk. Ettől visszaestünk, de ezt leszámítva jól vizsgázott a kocsi, jók voltak a beállításai. A murvát nagyon szeretem, és mint kiderült, a Subaru is. Ha nincs a műszaki gond, akkor jó pár hellyel előrébb végzünk, így pedig egy nagyon jó teszt volt, szerintem elég gyorsan mentünk. Nagyon jók voltak a pályák, örültem, hogy sokan szurkoltak a mezőnynek, és jó érzés volt újra itthon versenyezni.” – foglalta össze Turán Frici, aki végül az ötödik helyre hozta be az autót.

Zsiros Gabi három helyet szépített a végére, ugyanis az összetett 12. helyre és ezzel együtt az abszolút amatőr 2. helyre sikerült behoznia a Skoda Octavia WRC-t.

mikirallye2.jpg

„Nagyon jókat meccseltünk! Az első szakaszon még nem voltam elég gyors, aztán a másodiktól kezdtem javítani, de túlmelegedett a fék, beesett a pedál, és ez nem könnyítette meg a dolgokat. A nézőket biztosan kárpótoltuk, mert rengeteget mentünk keresztben. Vigántpetenden aztán javítottunk. Nagy élmény volt, tényleg jókat küzdöttünk! Azoknak pedig külön köszönöm, akik kilátogattak a pálya szélére és jól érezték magukat. Jövőre mindenképp találkozunk, és megcélzom, hogy az összetett tízen belül végezzek.” – mondta Zsiros Gábor.

Köszönjük a Támogatóinknak!

Forrás: Klein Péter- Just Creative


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 95
Tegnapi: 372
Heti: 467
Havi: 3 445
Össz.: 574 085

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Összefoglaló a Mikulás Rallye- ról
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »