Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- A város egyik legromantikusabb részén- a Batsányi János utcában, az Alsó-Tó oldalsó lejáratánál található a már nevében is sokat sejtető Szivárvány Tapétaszaküzlet. A vásárlót széles választék, ízléses elrendezés és egy dekoratív, kedves és előzékeny üzletvezető fogadja. Vele- Kisfaludy Ildikóval beszélgettem.

szita2.jpg

- Amit jó tudnunk...

- Üzletünk Tapolca egyik legcsodálatosabb, a festői környezetben lévő Tópart mellett található. A kesztölci mintaterem tapétái itt voltak először környéken megvásárolhatók, így a szaküzlet több évtizedes múlttal rendelkezik.

Megújult környezetben, kibővült választékkal 1996 óta vártuk, várom kedves vásárlóinkat. Ez idő alatt nem csak a gazdaságban történt forradalmi változás, hanem az új technológiával gyártott, jobbnál-jobb szín- és mintavilágban gazdag tapéták jelentek meg a hazai piacon.

szita1.jpg

- Bevezetőmben kedvesnek és előzékenynek is neveztelek. Ez elengedhetetlen feltétel?

- Úgy gondolom, az etikett fontos része az eladó-vásárló kapcsolatnak. Amennyiben az ember előzékeny, kedves, udvarias, a szaküzlete pedig megfelelő mennyiségű és minőségű kínálattal is rendelkezik, már fél siker. Természetesen a gazdasági recessziót én is megéreztem, de optimista típus vagyok, pozitívan nézek a jövőbe- várom a változást, addig többi vállalkozó társamhoz hasonlóan- jómagam is túlélésre játszom.

A hozzám betérő vásárlók lakásának szebbé varázsolásában a multikkal szemben nagy előnyt jelent a személyes közvetlenségem és az itt eltöltött másfél évtizedes szakmai gyakorlatom.

- Szóltam a széles választékról is...

- Szaküzletemben közel 450 felé tapéta, 400 féle bordür- raktárkészletről azonnal elvihető.  A katalógusainkból több ezer tapéta közül segítek mindenkinek a választásban. Katalógusból történő rendelés esetén a várható szállítási határidő: 7-21 nap között történik. A tapéták világában megjelenő új minták, színek, anyagok, bátorságra és önálló megvalósításra bíztatnak.

Többször is mosolyra fakadok, amikor tanácstalan arcok után egy-egy vásárló viccesen így fogalmaz: - Miért nem egy fajta tapéta van az üzletben, akkor nem lenne ilyen nehéz választanunk!

Szerencsére ez a jobbik eset, büszke vagyok a széles skálán mozgó áruválasztékra. Igyeszem biztosítani a jövőben is, annak ellenére, hogy egyre nehezebb a kis- és középvállalkozók helyzete.

szita3.jpg

- A választékon belül milyen áruk várják a Hozzád betérőket?

- Üzletemben a hagyományos CMC tapétaragasztótól a legmagasabb igényeket kielégítő Metylan ragasztó, a legegyszerűbb papírtapéta, a kétrétegű duplex tapéta- amely dombor nyomással készül, habosított tapéta, vinyl tapéta (kétrétegű)-  mosható, dörzsálló és tartós. Vlies, gyapjúrostos tapéta a legkorszerűbb, környezetbarát falburkoló, amely papír helyett textilszálakat és cellulózt tartalmaz. Az átfesthető tapéták elfedik a hajszálrepedést, tartós felületet biztosítanak, könnyen tiszthatók. Olasz luxus,  Rasch, gyerekmintás, Erfurt   fűrészporos, Posthermo hőszigetelő, öntapadós Alkor,  valamint  DC-fix tapéta, stukko léc, rozetta, fali poszterek, gyerekmatricák széles választékban kaphatók.

- A külsőd Isten ajándéka, de a belső értékeidre még büszkébb lehetsz- amit elértél, nem mindennapi dolog.

- Ahogy beszélgetésünk elején is utaltam rá, több mint másfél évtizede várom megújult környezetben a kedves vásárlókat. Amit a szaküzletbe betérő vásárló, érdeklődő lát- a szükséges szakemberek munkája mellett- a kreativitásom, két kezem... és természetesen anyagi ráfordításom végterméke. Alázattal mondhatom, hogy büszke és talán egyedülálló is vagyok a gyengébb nem képviselőjeként, aki ennyi időn át is talpon tudott maradni. Sőt, igyekeztem a kereteimen belül még nagyobb választékot biztosítani, megoldani a lehetetlennek tűnő kéréseket is. Valóban nem a külső a fontos, hanem a szakmai tudás, rutin mellett egyrészt a vásárlók maximális kiszolgálása, másfelől az üzleti partnerekkel való jó viszony ápolása, újak kiépítése, valamint a vállalkozókat is sújtó negatív behatások kezelése.

Igaz, sokan választják a falak festését újabban, de hiszem, hogy a hatalmas választék  hatására ismét sokadvirágzását fogja élni a tapéta és egyéb kiegészítő is. Sok szeretettel várok minden kedves régi és leendő vásárlót.

szita4.jpg

Kisfaludy Ildikó, a karizmatikus üzletasszony bizakodóan néz a jövőbe. Szaküzlete névválasztása is telitalálat volt- valóban a szívárvány minden színe megtalálható nála...sőt- fehértől a feketéig, széles a paletta.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 103
Tegnapi: 372
Heti: 475
Havi: 3 453
Össz.: 574 093

Látogatottság növelés
Oldal: Interjú- Színesben érdemes látni a világot- bemutatkozik a Szivárvány Tapétaszaküzlet
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »