Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Először vallott fájdalmairól a magyar színész

 
Fájdalmak gyötörték Beleznay Endrét, úgy lépett színpadra. A nézők ebből semmit nem vettek észre, mert a színész hősiesen végigjátszotta az előadást. Ráadásul az utóbbi időben még kínzó allergiája is megszűnt.
 
Beleznay Endre a közelmúltban színpadon szenvedett balesetet. Becsípődött a dereka és komoly fájdalmai voltak. Szerencsére ezúttal csak szerepe szerint gyötörte a kín a népszerű színészt, de mint mondja, az életben is megtapasztaltmár hasonló panaszokat.

„A Fogi Színház Négy férfi gatyában című vígjátékában alakítok egy figurát, aki a színpadon szenved balesetet. Szerencsére ott van a partnerem, Fodor Zsóka, aki azonnal a segítségemre siet és kimasszírozza a görcsöt. Bevallom őszintén, volt már olyan, hogy valóban fájdalmakkal léptem színpadra, de amikor játszottam,valahogy elmúlt a probléma. Akkor is végig játszom az előadást, ha óriási fájdalmaim vannak, a néző ugyanis szórakozni jön a színházba.” – mondta BeleznayEndre, aki egyébként az utóbbi időben még inkább biztonságban érezheti magát,hiszen új sorozatának, A Doktornak a forgatásának során egy valódi orvos, Dr.Szegheő Péter vigyáz rá, aki egyébként valódi életmentő, hiszen a közelmúltban egy rákos nőt mentett ki a halál torkából. A beteget ugyanis többen is félrediagnosztizálták, mire Szegheő doktorhoz került.

Beleznay Endre azt is elmondta, hogy mióta A Doktort forgatják, annyi hasznos tanácsot kapott és olyan sok tapasztalattal gyarapodott, hogy tényleg javult az egészségi állapota, többek között az allergiája sem gyötri annyira, mint korábban.


Forrás: Döme Barbara


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 777
Heti: 2 655
Havi: 5 633
Össz.: 576 273

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Először vallott fájdalmairól a magyar színész
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »