Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

South Park 15. évad premier a Comedy Central-on


Dühös németek, fegyverkező kanadaiak: a sorozat ismét nem kegyelmez


Új részekkel jelentkezik decembertől a South Park a Comedy Central csatornán. A 15. évad Amerikában óriási sikert aratott, 2011. április 27-én az első rész bemutatóját több mint 3,1 millióan nézték.

szauszpark.jpg
A South Park talán minden idők legmegosztóbb animációs filmsorozata, azonban szabadszájúságával, szürreális humorával hatalmas rajongótáborra tett szert 1997-es indulása óta. A négy iskolás kalandjai a napi eseményekre reflektálnak, hiszen – minden épeszű animációs hagyományt arcul köpve – az epizódok hetente készülnek el, nem ritkán az utolsó pillanatban. A popkultúra és az amerikai közélet szereplőinek gyakori kifigurázása ujjgyakorlattá vált az alkotók számára; híres Mohamed-ábrázolásuk, vagy éppen a szcientológia és Tom Cruise piszkálása mind-mind kiverték a biztosítékot - ahol csak lehetett.


A hazai Comedy Central december 13-án kezdi a 15. évad vetítését, ami bőven tartogat még meglepetéseket. Az örök optimista és jó szándékú Stan tízedik születésnapján szarkasztikus, kiábrándult felnőtté válik. A hangadó Cartmant terápiára küldik és kiközösítik. Kyle önkéntesnek áll, Kenny pedig csak hozza a szokásos formáját. Természetesen a megszokott társadalomkritika sem maradhat el: Kanada fegyverkezik; a németek megsértődnek, amiért a világ legkevésbé vicces embereinek titulálják őket, Amerika kapcsán pedig felmerül a kérdés: talán a telepesek nem is az emberi faj szülöttei voltak?


A Comedy Central csatorna a napokban további öt évadra szerződött a sorozat készítőivel, a Trey Parker Matt Stone párossal, így 2016-ig biztosan élvezhetjük majd a fiúk kalandjait.
„A Comedy Central tizenöt éve az otthonunk. Rengeteg ötletünk van, nagyon várjuk, hogy új részeket készíthessünk.” – mondta el Parker és Stone.South Park 15. évad premier december 13-án 22.00-kor a Comedy Central műsorán!

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 777
Heti: 2 655
Havi: 5 633
Össz.: 576 273

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- South Park 15. évad a Comedy Central- on
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »