Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Orgona sürgősen gazdit keres!


Orgona- keverék, lány kutyus.
Aktuális életkor: 7 hónap.

Orgona 7 hónapos gyönyörűséges, de sokat szenvedett kislány. Eddigi életében valószínűleg csak rúgást, ütést, szidást kapott, s ő ezért különösen érzékeny a szépségre, hiszen ez kimaradt neki. Ennek lehet betudni azt, hogy egy zeneiskola kertjébe szökött, meghallotta a kellemes muzsikát, s olyannyira megtetszett neki, hogy még most is ott éldegél. De egyedül van. Félénk kíváncsisággal kerülgeti az embereket, szeretne hozzájuk szaladni, de nem mer, visszahúzódik, pedig szíve szerint kitárulkozna, de eddigi tapasztalatai azt súgják neki, legyen óvatos. Ha az ember kedvesen kezdeményez, nem szalad el, engedi, hogy simogassák, pacsit is osztogat. Viszont, ha valaki a nyaka felé közelít, vagy meg akarja fogni a nyakörvét, azonnal a földre hasal, rettenet ül szemében és nagyon vacog, valószínűleg fojtogatták is vagy láncon tartották.. Ugyanakkor nagyon érdeklődő kutyus, egy kis türelemmel nagy változást lehetne elérni nála, de ehhez mindenképpen szüksége van egy biztonságot nyújtó otthonra és gazdira. Ahol most van, semmiképpen nem maradhat, nincsen ivartalanítva, s félő, hogy ha tüzelni kezd, bántani fogják más kutyák, nem beszélve arról, hogy itt a tél, nyakunkon a fagy. Összegezve: Orgona sürgősen gazdit keres!

További információk itt: http://gallery.site.hu/u/Asterix/animag/keres/orgona/

Érdeklődni lehet: 06 20 9 74 46 80
468.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10409007


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 232
Tegnapi: 332
Heti: 232
Havi: 3 210
Össz.: 573 850

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 769.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »