Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Zizi- német juhász keverék, lány kutyus.
Aktuális életkor: 8 hónap.

Zizi 7-8 hónapos német juhász keverék szuka kutya, aki Tökölön kóborolt hetek óta, az éjszakáit egy bélelt tejes ládában töltötte:( Nagyon gyorsan összebarátkozott ideiglenes befogadójával, így most több kutya társaságában várja az álomgazdit. Más kutyákkal remekül kijön, alázatos kutya és emberekkel is maximálisan jó indulatú, kedves, hálás és ezt minden percben az ember tudomására is hozza. A gyerekeket kifejezetten imádja. Pórázon nagyon szépen sétál, és bicikli mellett is fegyelmezetten közlekedik. Aki őt választja egy örökké hálás társra lel benne.
Bármikor elvihető.

Érdeklődni lehet: 06/30-539-7202.
3400.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10409992


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 554
Tegnapi: 753
Heti: 2 306
Havi: 7 692
Össz.: 557 193

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 784.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »