Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Egy kapubejáró felett is átpördült autójával…

 

Egy kapubejáró felett pördült át, majd az úttest melletti árokban kötött ki személygépkocsijával az a Tapolca környékén élő 28 éves férfi, aki a balesetet követően kimászott a járműből, s elhagyta a helyszínt.

oszlopnak_utk._1.jpg

A bejelentés április 23-án, az esti órákban érkezett a Tapolcai Rendőrkapitányságra, miszerint egy személygépkocsi Monostorapáti belterületén az árokba sodródott. A kiérkező egyenruhások azonban csak a tetejére borult autót találták a helyszínen, a jármű vezetőjének se híre se hamva nem volt. A rendőrök azonban a keresésére indultak, s a környék átvizsgálása során egy árokban ücsörgő személyre lettek figyelmesek. Az igazoltatás alá vont férfi először tagadta, hogy balesetet szenvedett volna, ám nadrágja zsebéből előkerült a felborult gépkocsi indítókulcsa.

Meghallgatása során beismerte, hogy nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, melynek következtében egy jobbra ívelő kanyarban áttért a másik forgalmi sávba, majd az úttest mellett található családi ház kapubejáróján átpördülve a vízelvezető árokban landolt. Az alkoholszondás ellenőrzés során kiderült, hogy a férfi a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott, melyet a kórházban végzett vér-és vizeletvizsgálat is megerősített. A férfi épp bőrrel megúszta a balesetet, melynek körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

(Tapolcai Rendőrkapitányság)


Nem volt jogosítványa a tehergépkocsival balesetező nőnek

Nem rendelkezett vezetői engedéllyel az a 23 éves tapolcai nő, aki április 23-án a hajnali órákban az általa vezetett tehergépkocsival és az ahhoz kapcsolt utánfutóval borult az árokba Zalahaláp belterületén.

oszlopnak_utk..jpg

A járműszerelvény vezetője haladása során túl gyorsan közlekedett, így egy jobbra ívelő kanyarban lesodródott a menetirány szerinti bal oldali útpadkára, ahol nekiütközött az ott található telefonkábeleket tartó oszlopnak, melyet kidöntött a helyéről. Ezt követően pedig a sekély árokban kötött ki. A tehergépkocsit vezető nő a baleset után adatainak hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

A helyszínelés, valamint az adatgyűjtése során egy 27 éves férfi került a rendőrség látókörébe, aki elmondta, hogy a tehergépkocsi valóban az ő tulajdonát képezi, melyet főleg a lomtalanítások alkalmával szokott használni.  Az autót azonban a baleset idején felesége vezette, aki nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A balesetben személyi sérülés nem történt, a férfi és a tehergépkocsit vezető felesége ellen a Tapolcai Rendőrkapitányságon szabálysértési eljárás indult.

(Tapolcai Rendőrkapitányság)


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtöreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 148
Tegnapi: 425
Heti: 957
Havi: 7 501
Össz.: 578 141

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »