Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Meghódította Írországot a magyar chef

 

Írországban járt a Symbol Budapest chefje, Huszák Zoltán, aki egy neves étterem konyhájában dolgozott. Már régóta tervezte az utazást, mely izgalmas élményeket nyújtott neki, hiszen rengeteg új dologgal és szokással megismerkedett.

huszak.jpg

A konyha minden országban más – ezt most Huszák Zoltán is megtapasztalhatta, aki Írországban töltött majd’ egy hónapot. Dublin egyik legkedveltebb éttermének konyháján ismerkedhetett meg az ír gasztrokultúra különlegességeivel.

„Egy neves étterem konyhájában dolgoztam Dublinban. A vendéglő a bistro-stílust képviseli: egyszerű, házias konyha, amit kisebb-nagyobb csavarokkal tesznek különlegessé. Fő alapanyagaik a lazac, a bárány, és persze rengeteg fogy a tenger gyümölcseiből is. Az összes áru első osztályú termék, ami számomra meglepő volt, ugyanis itthon sajnos ilyet nagyon kevés helyen láthatunk. Új alapanyagokkal kellett megismerkednem, hiszen az ottani konyha teljesen más, mint a hazai” – mesélte Huszák Zoltán, a Symbol chefje, aki 28 napot töltött Dublinban és naponta 14 órát dolgozott.

„Nagy volt a hajtás a konyhában, ott egy percre sem áll le a munka. Talán azért van ez így, mert Írországban senki sem főz, minden este tömve vannak az éttermek, igazi családi programnak számít az étterem látogatás. Nagyon szomorú, hogy nálunk ez teljesen másképp van: itthon csak az ár és a mennyiség számít, az írek azonban minden ételnek megadják a módját, és minden új dolgot kipróbálnak” – mondta a chef.


Forrás: Juhász Regina- KRQ Communications


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 317
Tegnapi: 96
Heti: 1 793
Havi: 5 157
Össz.: 472 132

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Meghódította Írországot a magyar chef
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: töfc - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »