Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Megérkezett Louie a Comedy Centralra

Polgárpukkasztó humorával hódít a magyar felmenőkkel rendelkező komikus

 

Louis C.K. önmagát alakítja az Amerikában már rendkívül népszerű sorozatban, amelyet ráadásul saját maga rendez és ír is egyben.

 louiemix.jpg

A stand-up comedy klasszikus előadóinak legszebb hagyományait folytató Louis szarkasztikus humora, sajátos látásmódja és szókimondó stílusa rendkívül kedvelt Amerikában. A színpadon számára senki és semmi sem szent, a jeleneteket összekötő monológokban nincs tabu: beszél a gyermekeiről, mániáiról, érzéseiről, és bármiről, ami idegesíti. Ilyesmiből pedig elég sok van.

Louis CK eredeti neve Székely Lajos (bizony, részben magyar származású!), akinek elege lett abból, hogy senki nem tudja helyesen kiejteni a nevét, így inkább CK-re váltott. Elvált, korosodó, kétgyermekes, saját szavaival élve „nem túl vonzó” New York-i komikus. Egymaga írja, vágja és rendezi egyedi, abszurd, és többnyire igen merész sorozatát.

A Louie-ban nem ritkák a híres cameók. Ricky Gervais a világ legidegesítőbb orvosaként több epizódban is felbukkan, a Kaliforgiából is jól ismert Pamela Adler pedig nem csak a kamera előtt veszi ki a részét a munkából, hanem producerként is bábáskodik a nagyon hamar rendkívül népszerűvé vált sorozat körül, amely most a Comedy Centralnak köszönhetően végre Magyarországon is látható


Louie - Minden szombaton 21.35-tól dupla epizódokkal a Comedy Centralon

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 232
Tegnapi: 332
Heti: 232
Havi: 3 210
Össz.: 573 850

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Megérkezett Louie a Comedy Centralra
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »