Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

2011 a Class FM éve - Bochkorékat kiütötték, padlón a Neo!


Egész éves teljesítményét megkoronázva, decemberben hétköznap több, mint 1.800.000, átlagnap több, mint 1.600.000 hallgatóval minden versenytársát az összes célcsoportban megelőzve, első a Class FM és a Morning Show!


Az Ipsos-Gfk ma közzétett, legfrissebb, decemberi  adatai szerint a Class FM-et hétköznap több, mint 600.000 fővel hallgatták többen az év utolsó hónapjában, mint a Neo-t. Ezzel a rádió - egész éves teljesítményét megkoronázva - maga mögé utasította a Magyarországon fogható rádióállomásokat. Soha nem volt ekkora előnye a Class FM-nek a Neo Fm-mel szemben. Elég csak a kereskedelmileg fontos 15-49-es Class Fm célcsoportot néznünk, ahol közel 500.000 fő a piacvezető csatorna előnye.

Tarolt a Morning Show is! A népszerű reggeli műsor a célként kitűzött kereskedelmi, 15-49 év közti célcsoportban, 12 hónapon keresztül végig vezetett. Ráadásul az éves összevetésben a teljes lakosság körében is maga mögé utasította versenytársát.

Sebestyén Balázs és csapata, a Morning Show, soha nem látott mértékben győzte le a Bumerángot. Bochkor Gábor és Boros Lajos műsora még nem kapott ki ekkora különbséggel a hazai éterben.  A teljes népesség körében a Morning Show 1.409.000 hallgatója mögött a Bumeráng csupán 837.000 hallgatót tudott megszólítani decemberben.

2011-ben a leghallgatottabb kereskedelmi rádió a Class FM lett. Az eredmény - ami az Ipsos Gfk hivatalos közleményében is jól látszik - azt is jelenti, hogy a hallgatók döntése alapján a Neo és a Bumeráng csupán a második számú szereplő a piacon.

A Class FM viszont 2012-ben is amerikai tanácsadó és kommunikációs bűvészmutatványok nélkül folytatja a megkezdett szakmai munkát. A rádió nem változtat hitvallásán, nem váltogatja havonta a célcsoportját, nem megy bele vagdalkozó üzengetésekbe.

A Class FM valamennyi munkatársa ezúton kíván az összes rádióhallgatónak és rádiós szakembernek sikeres és boldog új évet 2012-ben.

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 411
Tegnapi: 384
Heti: 795
Havi: 7 339
Össz.: 577 979

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- 2011 a Class FM éve- Bochkorékat kiütötték, padlón a Neo!
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »