Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. december 12.- A Tapolcai Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagintézményének tanulói és a Fővárosi Önkormányzat Foglalkoztató Intézetének darvastói lakói  immár kilencedszer adtak bensőséges karácsonyi műsort.  A Tamási Áron Művelődési Központban ezúttal is rengetegen voltak kíváncsiak a közel két órás lélekemelő rendezvényre.

 dar1.jpg

Elsőnek Császár László, városunk polgármestere köszöntötte a  résztvevőket és a megjelent vendégeket. Hangsúlyozta annak jelentőségét, hogy ez a nemes céllal útjára indított rendezvény elérte a célját. Ugyanakkor legalább ennyire lényeges a fogyatékkal élők egyenlő emberként való kezelése is.

Vaski Ferenc igazgató rövid beszédében életünk fontos gesztusáról, a mosoly csodálatos erejéről szólt, amely Darvastón, az általa vezetett intézmény sérült lakóinál is lényeges. Főleg ahhoz, hogy valóban végérvényesen lebonthassuk a falakat ép és fogyatékkal élők között, ahogy a rendezvény címében is szerepel.

A Tapolcai Általános Iskola igazgatója- Bajner Imre- egy öreg bölcs történetét osztotta meg a hallgatósággal.

dar5.jpg

Ezen az estén a két intézmény résztvevői megható, szeretettől sugárzó műsorral csaltak vastapsot és olykor könnycseppeket az arcokra- az integráció jegyében.

Boczkó Gyula, a Városért Egyesület elnöke köszönte meg az érintetteknek a segítséget, majd ünnepi jókivánságát tolmácsolta.

dar2.jpg

dar3.jpg

dar4.jpg

dar6.jpg

Boczkó Gyula, a Városért Egyesület elnöke /balról a második/ sokat tett a rendezvényért, annak sikeréért, az integrációért. Három prominens személynek köszönte meg a segítséget a fotón látható angyalkával: Vaski Ferencnek /balról az első/, Császár Lászlónak /balról a harmadik/, valamint Bajner Imrének /balról a negyedik/.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 74
Tegnapi: 777
Heti: 2 651
Havi: 5 629
Össz.: 576 269

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Lélekemelő adventi várakozás- az integráció jegyében
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »