Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Juci- német juhász keverék, lány kutya.
Aktuális életkor: 8 év 8 hónap.

Jucit, a 8-9 éves német juhász keverék nagylányt július végén fogták be és került az Illatos útra. Bár az Örökbefogadó Napunkon reméltük, hogy igazi gazdira talál, a nap végén is a rácsok mögött várt szegény. Így hát aug. 15-én kihoztuk, és most alapítványunk gondozásában várja az igazit! Juci nagyon jól nevelt, fegyelmezett, kedves állat. Pórázon jól közlekedik: látszik rajta, hogy korábban nevelték. Egészségesen, oltva, mikrocsippel ellátva adjuk örökbe. 
Hívj minket, ha végleges gazdija, vagy ideiglenes befogadója lennél! 


Tel.: 06 20-9 344 826 
158.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10409215


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 777
Heti: 2 655
Havi: 5 633
Össz.: 576 273

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 771.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »