Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. december 22.- Szép Norbert festőművész galériája már több érdekfeszítő rendezvénynek, "művészkollégának" adott lehetőséget, hogy bemutatkozzon nagyobb közönség előtt. Ehhez az Önkormányzat kellő partnernek bizonyult. Ezúttal egy sümegi keramikus- Oszkai Réka- alkotásaiban gyönyörködhetett a nagyérdemű.

A sümegi hölgy neve nem cseng ismeretlenül a tapolcai művészet-pártolok fülében, ugyanis immár negyedik alkalommal tekinthetők meg régebbi és új kerámiái.

A szép számú érdeklődőt először Kovács Melinda moderátor, majd Császár László, városunk első embere is köszöntötte, aki sokadszor is hangot adott azon elismerésének, hogy üres üzlethelyiségekbe költözött művészi színvonalú élet Szép Norbert ötletének köszönhetően. Mint hangsúlyozta a polgármester, ebben a város vezetése is partner volt... és lesz a jövőben is.

or1.jpg

Tóth Vera énekesnő, akire méltán büszke a város, még 2004- ben nyerte meg az első alkalommal meghirdetett tehetségkutatót, azóta sikert sikerre halmoz. Rá hárult a feladat, hogy életében először megnyisson egy kiállítást.

Öniróniától sem mentes beszédében kiemelte, mekkora megtiszteltetés számára, hogy két elsimert művész tárlatát nyithatja maeg.

Mindkét alkotót méltatta: Oszkai Réka kerámiáit "beszédesnek és kifejezőnek" aposztrofálta, Szép Norbert festményeiről már bővebben is kifejtette véleményét. Mint mondta, első benyomáként depresszívnek minősítette a látványt, de később rájött, hogy Szép Norbert "lelkünk legmélyebb bugyraiban jár".

Utalt a tehetségre, mint kincsre, ami csodálatos dolog lehet, amennyiben az illető kezelni tudja, hiszen nagy felelősséggel is jár.

A kiállítás megnyitójának zárásaként Oszkai Réka köszönte meg a város vezetésének és Szép Norbertnek, hogy negyedik alkalommal is otthont adott Tapolca kiállításának.

or2.jpg

or3.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 643
Tegnapi: 412
Heti: 2 443
Havi: 5 421
Össz.: 576 061

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Oszkai Réka keramikus kiállítása Tapolcán
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »