Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca-2011. december 4.- Advent második vasárnapján is zajlottak az ünnepi programok. Délelőtt a Fő téren, délután a Városi Rendezvénycsarnokban. Képes beszámolónk az alábbiakban.

sipi1.jpg

sipi2.jpg

Délelőtt a Fő téren adtak Mikulásváró műsort a Tapolcai Általános Iskola Batsányi János Tagintézményének tanulói, majd nemsokára megérkezett a várva-várt Télapó, aki ajándékokat osztott az aprónépnek.

moga.jpg

miiki.jpg

Délután a Városi Mikulásnapon felléptek a Cseh Diána nevével fémjelzett Acro Dance SE táncosai, Valamint Peti bohóc is szórakoztatta a jelenlévőket. A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat szervezésében idén is végeztek játékgyűjtést. Emellett volt kézműves foglalkozás, logikai átékok, légvár, hancurka, csúszda, trambulin és falmászás is a bátrabbaknak.

A délután fő attrakciója a Mikulás bácsi volt, akinek idén is volt a zsákjában minden jó... ha nem is piros alma, sem pedig mogyoró...


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Advent második vasárnapján történt
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »