Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Listából választja ki menyasszonya ajándékát Jáksó László

              Több helyen tölti idén Karácsonyt a Class FM műsorvezetője


Jáksó László idén a menyasszonyával, Évivel tölti az ünnepeket, akivel romantikus Karácsonyra készülnek. A Class FM műsorvezetőjének négy különböző városba is el kell majd látogatnia, hogy láthassa családját, így a Karácsony a szeretet mellett, az utazás ünnepe is lesz Laciéknak.

jala.jpg

Első meghitt közös Karácsonyát tervezi Jáksó László és menyasszonya, Évi. Az ünnepi menüt közösen állítják össze, és a karácsonyfát is együtt díszítik majd fel, a további ügyes-bajos dolgokat azonban idén Laci párja intézi. A Top 20 műsorvezetőjének mindössze annyi feladata marad, hogy egy listából kiválassza kedvese ajándékát.

„Szerencsém van Évivel, hiszen ő nagyon figyelmes. Két listát is készített, az egyik a teendők és a családnak tervezett ajándékok listája, amit magának jegyzett fel. A másikat nekem készítette, felírta mit szeretne kapni, főleg könyveket, és nekem csak ki kell választanom és megvennem, amit gondolok. Azonban azt leszögezte, csak egyet választhatok a felsorolásból.”
– mesélte Laci.

A műsorvezetőnek pihenésre nem nagyon lesz ideje az ünnepek alatt, hiszen több városba is el kell látogatnia.

„Nálunk elég bonyolult lesz az ünnep. Évi győri, én szegedi vagyok, a kisfiam Szentendrén él, a barátaim pedig Budapesten. Így mindenhová el kell látogatnunk, hogy a szeretteinkkel lehessünk, szóval igazi „kanosszajárásra” készülök Karácsonykor.” – tette hozzá a Class FM műsorvezetője.

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 643
Tegnapi: 412
Heti: 2 443
Havi: 5 421
Össz.: 576 061

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Listából választja ki menyasszonya ajándékát Jáksó László
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »