Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Balázs Pali nagy kihívás előtt áll

Balázs Pali, a népszerű aranylemezes előadó, zeneszerző, egy nem mindennapi felkérést kapott. 

balazs_pali_10.jpg

- Néhány héttel ezelőtt „15 éve a közönség szívében” című nagysikerű erdélyi koncertsorozatomon vettem részt, ahol minden helyszínen kitörő örömmel és szeretettel fogadott a közönségem. Az elmúlt 15 év alatt sok szép és örökemlékű koncertem volt már, de jó volt ismét találkozni a sok csillogó szemű erdélyi magyarral. „Remélem, jövőre újra visszatérhetek Hozzátok” - ezekkel a szavakkal búcsúztam az utolsó koncertem végén.

Balázs Pali miután hazaérkezett az erélyi műsorsorozatról, egy különös koncertfelkérést kapott.

- Kiderült, hogy a segesvári koncerten egy műsorszervező is helyet foglalt a nézőtéren, aki a műsor alatt eldöntötte, hogy felkér egy marosvásárhelyi koncertre.  A meghívás egyik különlegessége, hogy december 31-én lesz Marosvásárhely belvárosában a szabadtéri színpadon. Az eddigi tapasztalatok szerint ilyenkor kb. -15 C fok van. A koncert másik különlegessége pedig, hogy egyedül képviselem majd a magyarországi előadóművészeket, hiszen rajtam kívül aznap este csak román énekesek és zenekarok lépnek színpadra Erdély szívében, Marosvásárhelyen. Néhány nap gondolkodási időt kértem, mivel első hallásra a -15 C fok elég „hűvösnek” hangzott. Eddigi pályafutásom alatt egyszer énekeltem -3 C fokban, ami elég sok megpróbáltatással járt már akkor is.

Az énekes végül elfogadta a meghívást.Forrás: Bazsik Rita- Filoméla Press


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 285
Heti: 734
Havi: 7 055
Össz.: 589 971

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Balázs Pali nagy kihívás előtt áll
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »