Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Komoly ellenféllel került szembe az a tettes, aki egy Suzukit akart magáévá tenni  Zircen. Nem elég, hogy neki is ment egy családi ház falának, másrészt a motorját féltő tulajdonos fel is ugrott a motorkerékpárra és testével védte meg a tulajdonát.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A szinte westernfilmnek beillő jelenet viszont sérüléssel és balesettel végződött. Mivel a motorozni akaró 19 éves zirci lakos nem jól választotta meg a sebességét, illetve a szintén 19 éves zirci tulajdonos még fel is pattant mögé a motorra, így a száguldó járművel egy családi ház felének csapódtak. Az ütközés következtében a motor tulajdonosa 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Nem tudni, hogy a forgalomból kivont és rendszámmal nem is rendelkező jármű megérte–e a sérülést, de mindenesetre az elkövetőt előállították és ellene az eljárás megindult.

 

Egy sportpályán az emberek általában sportolni szoktak. De nem ez történt Ugodon április 29-én a délelőtti órákban a sportpályán. Egy 51 éves hajtéktalan került szóváltásba egy régi ismerősével. A szóváltás következtében előkerült egy gázspray és a vérmes támadó földre kényszerítette a megtámadottat, majd a földön fekvőt többször fejberúgta. A megtámadott férfi 8 napon túli sérüléseket szenvedett, ezért őt kórházba szállították. A támadót a helyszínre érkező rendőrök – sport nyelven szólva – „kiállították”, elfogták, előállították és gyanusítottként kihallgatták.

 

Szintén ezen a napon az esti órákban közúti közlekedési baleset történt Bakonybél és Bakonykoppány között, ahol egy rendszám nélküli motorkerékpárral közlekedett egy 2o éves bakonyszűcsi lakos. A baleset következtében felborult és 8 napon belüli sérüléseket szenvedett. A helyszíni intézkedés során kiderült, hogy a motoros férfi szervezetében alkohol volt. Ellene az eljárás megindult.


Forrás:Bankó Magdolna sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálat

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 214
Tegnapi: 332
Heti: 214
Havi: 3 192
Össz.: 573 832

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »