Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Ittasan jogosítvány nélkül vezetett

November 2-án a délutáni órákban Bakonynána belterületén egy bizonytalanul, „kacsázva” közlekedő gépkocsira lettek figyelmesek a zirci rendőrök.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A jármű 22 éves vezetőjét igazoltatták, és megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá mielőtt az autóba ült volna szeszesitalt fogyasztott. Az intézkedés során feltárt jogsértésekre tekintettel a rendőrök ittas járművezetés vétsége miatt büntető-, míg engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési feljelentést tettek. A gépkocsiban tartózkodott utasként annak tulajdonosa is, aki a fiatalembert közös italozásukat követően ültette a volán mögé. Vele szemben járművezetés tiltott átengedése vétség miatt indult büntetőeljárás.


Durrdefekt okozott balesetet

November 2-án kora délután Veszprém külterületén, a 8. számú főútvonalon közlekedési baleset történt. Egy pótkocsis teherautó közlekedett Veszprém irányából Várpalota irányába, amikor a szerelvény pótkocsijának hátsó tengelyén lévő bal oldali kerék gumiabroncsa defekt miatt szétrobbant, a futófelület levált, majd a szembe haladó sávban közlekedő személygépkocsi elejének csapódott. A nem mindennapi balesetben személyi sérülés szerencsére nem történt.     

Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 643
Tegnapi: 412
Heti: 2 443
Havi: 5 421
Össz.: 576 061

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »