Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A kutya az ember legjobb barátja. Ezt a kijelentést kevesen cáfolták a múltban is, de így lesz ez, amíg világ a világ. Sok olyan tulajdonságuk van, amivel rászolgáltak arra, hogy családtagként bánjanak velük, privilégiumokban részesüljenek.A kutya az ember legjobb barátja. Ezt a kijelentést kevesen cáfolták a múltban is, de így lesz ez, amíg világ a világ. Sok olyan tulajdonságuk van, amivel rászolgáltak arra, hogy családtagként bánjanak velük, privilégiumokban részesüljenek.

Ezúttal egy szlovákiai magyar testvérünk- Kemény László mutatkozik be a Kedves Olvasóknak, általa megismerhetjük ritkaságszámba menő két varázslatos, tigriscsíkos magyar agárját, valamint utódjukat- Árnit is láthatjuk a fotókon.

agar1.jpg

- Felvidéki palóc vagyok, arra tanítottak a szüleim nem szabad smmit elsietni. Modern világunk felgyorsult ütemben halad... de nem jó irányba! Amikor kimegyek a kutyusaimmal sétálni és elsuhanunk a fák, bokrok mellett, úgy érzem, az Édenben vagyok.
Szeretem a kutyáimat, minden reggel kocogunk. Sokat tanultam tőlük, elveszetnek hitt értékek kelnek életre általuk, ők az önzetlen szeretet, ragaszkodás mintapéldái ebben a rohanó, embertelen világban.

Három drága kis Magyar Agaram van. Belátó Bajnok 4 éves, kan kutyus- makacs önfejü, de egyben intelligens, hűséges barát. Bajnok egy csodálatos karakter, semmi agresszió nincs benne. Szeret szabadon közlekedni. Az ajtót még nem tanulta meg maga után bezárni...
főleg télen nem valami praktikus dolog.

agar2.jpg

Bitter Lemon Cinkos- ő egy 2 éves leány jószág. Nagyon éber házőrző, nem ajánlanám senkinek, hogy csengetés nélkül lépjen be hozzánk. Szófogadó, nagyon hűséges, barátságos. Nagyon szeret  játszani. Kiskorától úszik, szereti a a vizet.

agar3.jpg
Kis picur- Árni névre hallgat. 3 hónapos leányka, nagyon pörgős rosszaság, zúz -nyúz mindent. Árpád királyunk idejében szent volt a Természet. Ma is gyönyörü itt a vidék- a Keszthelyi - hegység, a tanúhegyek, a Tapolcai- medence, s a magyarok tengere a csodálatos Balaton is, ahol minden nap kocogok Bajnokkal, Cinkossal és Árnival, a három jóbaráttal, a gyönyörű magyar agaraimmal.

kela.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 224
Tegnapi: 332
Heti: 224
Havi: 3 202
Össz.: 573 842

Látogatottság növelés
Oldal: Gazdik és kutyusok 25.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »