Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Pénztárcát loptak

A tegnapi napon (március 23) egy veszprémi lakos tett bejelentést, miszerint felesége pénztárcáját, benne irataival ismeretlen személy eltulajdonította.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A bejelentőt párja értesítette az esetről, miután az egyik diszkont áruházban észlelte az ellene elkövetett bűncselekményt.

A pénztárcát a feleség a bevásárló kocsiba helyezett fonott bevásárlókosár tetejére helyezte. Fizetni azonban már nem tudott, a kasszánál hiába kereste a bukszát, annak csak hűlt helyét találta. A lopást a bolt személyzetének jelezte, s ezt követően a férjének is telefonált.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a bevásárlások során és azt követően is fokozott figyelmet fordítsanak értékeikre, azokat soha ne hagyják őrizetlenül, vagy más számára könnyen hozzáférhető helyen. Ne feledje: a kosár tetejére helyezett pénztárca mágnesként vonzza a tolvajokat!

(Veszprémi Rendőrkapitányság)

 

Alkalom szüli a tolvajt

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy ingatlanaik bejárati ajtaját akkor is zárják, amikor otthon tartózkodnak és a bejárat állandó felügyelete nem megoldott.

Egy 32 éves veszprémi nő tett feljelentést a Veszprémi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki 2012.03.23-án a kora reggeli órákban belvárosi lakásának nyitott ajtaját kihasználva oda bement és az előszobaszekrényen tárolt táskáját eltulajdonította. A táskában 50.000.-Ft készpénz, személyi iratok és mobiltelefonok voltak. Az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult meg a nyomozás.

(Veszprémi Rendőrkapitányság)


Internetes csalás

Hiába a sok rendőrségi felhívás és a sok negatív tapasztalat, újra internetes csalás áldozata lett egy jóhiszemű vásárló.

Egy 20 éves zirci hölgy az internetet gondolta a legjobb megoldásnak arra, hogy olvasnivalót rendeljen magának. Egy online hirdető portálon megrendelt magának egy 20.000 Ft értékű könyvet, amelynek vételárát előre elutalta a hirdető által megadott bankszámlára. Ennek ellenére a várva várt könyv nem érkezett meg. Ígérgetésnek nem volt híja, de egy idő után az is megszűnt, az eladó – szokás szerint - teljesen elérhetetlenné vált. Az ügyben csalás vétség elkövetése miatt, ismeretlen tettes ellen indult meg a nyomozás.


Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy az interneten keresztül lebonyolított ügyleteiknél fokozott óvatossággal járjanak el, csak ellenőrzött, megbízható partnerekkel kössenek megállapodásokat, és az ellenérték átadására is lehetőleg mindig csak a teljesítést követően kerüljön sor.

(Veszprémi Rendőrkapitányság)


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 777
Heti: 2 655
Havi: 5 633
Össz.: 576 273

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »