Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. november 6.- A tizenhármas (vagy tizenkettes) szám nem hozott szerencsét a tapolcai labdarúgóknak a Megyei I. osztályban. Hazai pályán fogadták az Ajka-Kristály csapatát, az alacsony színvonalú találkozón egyetlen vendég találat döntött.

tpa1.jpg

A főszereplő- nélküle elképzelhetetlen a mérkőzés...


Tapolca   -    Ajka-Kristály        0:1       (0:0)


Tapolca, 100 néző

Vezette: Ákos D.


Tapolca: Bakos- Lukácsa N., Bárány, Lukácsa R., Rajkai, Tüske, Pupos, Csáki, Oszterman (Molnár- 60.p.), Enyingi, Szűcs A.

Edző: Viski László


Rendkívül alacsony színvonalú mérkőzést láthatott a közönség. Jobbára a mezőnyben folyt a játék, a kapuk csak ritkán forogtak veszélyben. A második játékrészben a győzelmet jobban akaró ajkaiak egy jól eltalát lövés után betaláltak Bakos hálójába, így három bajnoki ponttal lettek gazdagabbak.

Jó: Enyingi.


Tabella

7. TAPOLCA     12         5     2     5         23:13                      17  p


Edzői nyilatkozatok

Kovács Attila (Ajka-Kristály): - Két éve edzősködöm az Ajka-Kristály csapatánál, de ennyire rosszul még nem játszottak a fiúk. Edzői szemmel is anti-focit láthatott a közönség. A találkozó utolsó harmadában Hauser jól eltalált lövése döntött és nagyon fontos három pont birtokába jutottunk.

A bajnokság elején nagyon jól játszottunk, helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, a gólok mégis elmaradtak. Ezen az összecsapáson rémesen fociztunk, de győztünk. Ilyen a labdarúgás! Azt beszéltük hét közben, hogy a tapolcaiak ellen védekezésre rendezkedünk be, majd kontrákkal próbálkozunk. Sikerült.

tpa4.jpg

Ajkai gólöröm- Hauser jól eltalált lövését Bakos képtelen volt hárítani. Ez a találat a győzelmet jelentette a vendégeknek.


- Az őszi idényben megfelelt az elvárásoknak a csapat?

- Nem voltak elvárások, hiszen mi a világ legelhagyatottabb gárdája vagyunk- egy baráti társaság, nincs vezetőség... ingyen focizunk, a labdáinkat mi vásároljuk meg, az útiköltségünket is saját magunk fizetjük.

Nagyon fiatal a csapat, egy jó közösség, a képességeink ugyan behatároltak, de szívvel-lélekkel fociznak a fiúk, ami pótolja a hiányosságainkat. Önmagunknak az 1-5. hely valamelyikét tűztük ki célul, szerintem ez sikerülni is fog.


Viski László (Tapolca): - Peremartonból ugyan sikerült elhoznunk a három pontot, de nem igazán játszottunk jól. Annyit adtunk ki magunkból, amennyi a győzelemhez kellett, ugyanis ellenfelünk nem igazán üti meg a megyei szintet.

Az ajkaiak ellen már más volt a helyzet, az a csapat győzözz, amelyik jobban akarta a győzelmet. Ellenfelünk zártan védekezett, uralta a saját kapuja előterét, mi nem tudtuk áttörni, és a ritmust is képtelenk voltunk felvenni. A helyzeteinket végképp nem tudtuk kihaszálni... vannak ilyen meccsek.

tpa5viskil.jpg

- Nincs tűz és szív a játékosok többségében. Vajon lehet motiválni őket?

- Úgy gondolom, hogy annál nagyobb és komolyabb motiváló tényező nincs, mint a prémium. A megye egyetlen klubjánál sincs ilyen ajánlat, de még az NB III- ben sem általános jelenség.

Néhány játékos azt gondolja, elég, amit anno egy osztállyal feljebb nyújtottak. Itt nincsenek olyan képzett focisták, de hihetetlen elszántság, győzni akarás van bennük, nem ismernek elveszett labdát. Az elmúlt mérkőzéseken voltak ilyen jellegű fellángolásaink nekünk is, 15-20 perces intervallumokban, de ezekben az esetekben győztesen is hagytuk el a pályát. Ameddig ilyen negatívan áll hozzá néhány labdarúgóm, addig- sajnos-, lesznek vesztes összecsapásaink.

tpa2.jpg

- Lassan vége az őszi idénynek. Idegenben egy nehéz mérkőzésetek Csetény ellen, majd egy kötelező győzelemnek kellene következni, ahol Alsóörs legjobbjait fogadjátok.

- Csetény valóban nehéz dió lesz, de a fiúk idegenben jobban ölpörögnek. Amúgyis, ennek a csapatnak, ha minden összejön, bármelyik ellenfelet képes legyőzni... ahhoz viszont tényleg 100 %- ot kell nyújtani mindenkinek.

Cseténynek három villámgyors csatára van, vagyis nekünk nagy hangsúlyt kell majd a védekezésre fektetnünk, majd gyors kontrákkal próbálkozni. Az Alsóörs egy gyengébb képességű gárda, ilyen együttes ellen sokkal nehezebb eredményesen játszani. A győzelem elvárható, remélem mindent megtesznek ennek érdekében a fiúk, hogy méltóan búcsúzzunk az őszi szezontól és szurkolóinktól.

tpa3.jpg

Ilyen és ehhez hasonló jelenetektől sem volt mentes a találkozó. Ennek ellenére kevés sárga lapot osztott ki Ákos játékvezető.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 126
Tegnapi: 372
Heti: 498
Havi: 3 476
Össz.: 574 116

Látogatottság növelés
Oldal: Sport- Megyei I. osztály: Hazai vereség Ajka-Kristály ellen
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »