Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Vasvillával törte be a szélvédőt

Zavarhatta a kocsiból szóló zene azt a középkorú bakonynánai férfit, aki vasvillával támadt a takarmányt árusító autósra.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Április 2-án egy bakonycsernyei lakos tett bejelentést a rendőrségen, miszerint a Bakonynána, Dózsa Gy. utcában egy ismeretlen személy kérdőre vonta Őt, amiért zenélve árul  takarmányt. Az árus tájékoztatta a számára idegen férfit, hogy engedélye van ilyen módon történő árusításra. Ekkor a férfi egy vasvillával több alkalommal beszúrt a gépkocsi lehúzott ablakán, majd mikor hátramenetbe kapcsolt és tolatni kezdett, akkor a vasvillával betörte a jármű első szélvédőjét. A sértett a szúrások elől megpróbált kitérni, azonban a bántalmazó így is eltalálta Őt bal combján és könyökén, melynek következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A helyszíni adatgyűjtés és az elkövető kilétének felkutatására tett intézkedések eredményre vezettek, megállapítást nyert, hogy a cselekményt egy 48 éves bakonynánai férfi követhette el. A rendőrök a gyanúsítható személyt a Zirci Rendőrőrse előállították, majd a Veszprémi Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás során közlekedési bűncselekmény miatt is felelnie kell.

(Veszprémi Rendőrkapitányság)


Drága bevásárlás

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a bevásárlásaik során is fokozott figyelmet fordítsanak magukkal vitt értékeikre, azokat soha ne hagyják őrizetlenül, felügyelet nélkül.


Veszprém egyik diszkont élelmiszerboltjában végezte a nagybevásárlást az a 67 éves nyugdíjas férfi, aki autóstáskáját az áruválogatás alatt a bevásárlókocsiban helyezte el. Figyelmét annyira lekötötte a tevékenysége, hogy nem vette észre, amikor ismeretlen személy a kézitáskát a kocsiból kiemelte, majd azzal ismeretlen helyre távozott.  Az eltulajdonított 100.000 forint készpénzen felül a sértett gépkocsijának indítókulcsa, iratai, bankkártyája és mobiltelefonja bánta a figyelem hiányát.

(Veszprémi Rendőrkapitányság)


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »