Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Illegális droglabor Balatonalmádiban


Újabb kábítószerrel kereskedő banda került rendőrkézre

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Balatonalmádi Rendőrkapitányság beosztottai 2011. december 2-án közösen ütöttek rajta azon a balatonalmádi „kábítószerüzemen”, melyet hosszabb megelőző nyomozás során vontak látókörükbe. 

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A rendőrök előállítás közben lepték meg az elkövetőket, akiktől a családi házban berendezett laboratóriumban házilag gyártott kábítószert – feltehetően amfetamint –, s több, az előállításhoz szükséges eszközt és vegyi anyagot foglaltak le. Házkutatást tartottak az ügy kapcsán felmerülő más lakásokban is, amelyekben szintén kábítószergyanús anyagokat találtak.


Az első helyszínen elfogott négy főt (két férfit és két fiatal nőt) a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra állították elő. Az eljárás jelen szakaszában mind a négy személy a jelentős mennyiségű kábítószerrel való visszaélés bűntettének elkövetésével gyanúsítható, a bűncselekményben betöltött szerepük azonban további vizsgálat tárgyát képezi. A Veszprémi Városi Bíróság a két férfi a 26 éves H.Z. és a 32 éves E.R.E. előzetes letartóztatását rendelte el.


A lefoglalt eszközök és anyagok szakértői vizsgálata jelenleg is zajlik. A nyomozást az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja.
A szemlebizottság a helyszínen videó-felvételt készített, amely a http://www.palmay.hu/VMRFK/KabszerBalmadi.zip címen tekinthető meg.

Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 777
Heti: 2 655
Havi: 5 633
Össz.: 576 273

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »