Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Varázscsepp Tehetségkutató

Idén először a Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala és a Cseppkő Gyermekotthon versenyt hirdetett a gyermekvédelmi szakellátásban nevelkedő gyermekek között. A tehetségkutatón több közszereplő is örömmel zsűrizett: Szunai Linda, Vajda Katalin, VV Jerzy, Brockhauser Adri és a gyermekotthon két szorgalmas diákja, Földi Rita és Finta Róbert.

cseppko1.jpg

A zsűritagok szemén először a megdöbbenés látszódott, ők sem számítottak az elején ilyen színvonalú teljesítményekre. Az ének, a tánc és a próza kategóriában indultak a legtöbben, de láthattunk bábelőadást és tangóharmonikást is. A tapsvihar alapján az Izmos Dszigolók és a Horvát Nicos-féle formáció vitte el a pálmát, de az otthon lakói egy emberként szurkoltak minden fellépőért. Nem volt egyszerű helyzetben a zsűri az értékelésnél, kit engedjen illetve kit ne engedjen tovább, mivel már az előselejtezőn is látni lehetett az erős mezőnyt. A döntőbe végül 25 gyermek került be, ami március 31-én a Symbol Budapestben kerül megrendezésre.

„Rengeteg tehetséges gyereket láttunk a mai nap, kezdetben még ámulva néztem őket milyen ügyesek, pár előadással később már irigykedve is, hogy milyen jó képességekkel rendelkeznek ilyen fiatalon. Kíváncsian várom milyen produkciókkal készülnek a döntőre!” – mondta Szunai Linda, Miss World Hungary 2011.

 Az ötórás verseny végére mindenki rendesen elfáradt, de így is minden egyes szünetben rohantak a lurkók Jerzyhez autógrammért, egy „hölgykoszorú” még a villarappet is elénekelték neki, hogy  a kedvében járjanak.

cseppko2.jpg

Forrás: Örkényi Aliz- Van Creative Group

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 415
Tegnapi: 384
Heti: 799
Havi: 7 343
Össz.: 577 983

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Varázscsepp Tehetségkutató
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »