Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Delfinekkel barátkozott Iszak Eszter


A műsorvezető a Tv2 új produkciójának jóvoltából látogatott el a Karib-térségbe

Delfinidomárként töltött bő egy hetet Iszak Eszter Curacao szigetén. A forgatásokon Várkonyi Andreával sajátították el a nem mindennapi szakma rejtelmeit. Eszti utazási szenvedélyének és kalandvágyának is hódolhatott az egzotikus kiruccanás alkalmával és feledhetetlen élményekkel gazdagodott.

A Tv2 Másodállás című műsora miatt utazott télből nyárba a két ismert televíziós. Iszak Eszter alig hitt a felkérésnek, amellyel egy különleges szakma bennfentesévé vállhatott.

Imádok utazni és az újévkor azt is megfogadtam, hogy szeretném magam kipróbálni minél több dologban. Nagyon örültem a felkérésnek, de még az indulás napján sem hittem el, hogy milyen élmények várnak rám. A csodás idő és a mesés táj mellett csak ráadás volt, hogy a napjainkat delfinek közelében tölthettük, akik hihetetlenül emberbarát állatok, valóban élvezik az ember társaságát, és igénylik a törődést. Ez nem munka vagy kényszer számukra, hanem boldogság.” – számolt be a delfinidomárság szépségeiről Iszak Eszti. – Várkonyi Andival nagyon jó kapcsolatba kerültem, nagyon laza és szimpatikus embert ismerhettem meg a személyében, remekül kijöttünk. – tette hozzá a VIVA műsorvezetője.

esztike.jpg

A napunk nagy részét a delfinekkel töltöttük, amit sokkal inkább kikapcsolódásnak éltünk meg, mint munkának. A delfinidomár igazolványt is megszereztük, alapszintű vizsgát tettünk elméletben és gyakorlatban is. A helyi emberek rendkívül barátságosak, nem kapkodnak semmivel, nyugodtak és lassúak, ami számunkra először talán furcsa lehet, de hamar átragad az emberre ez a kiegyensúlyozottság. Az anyanyelvük nagyon szokatlan, hiszen több nyelv keverékéből áll össze, és ez a sokszínűség figyelhető meg a házak építészeti stílusán is.” – mesélte a zenecsatorna sztárja.

Iszak Eszti marketing területen gyakornokoskodik és műsort vezet a VIVA TV-ben, több éves magyar és külföldi modell tapasztalattal rendelkezik, és a színészet felé is kacsingat. A Karib-térség paradicsomában igazán közel kerülhetett a delfinek világához, amelybe hamarosan a tévénézők is betekintést nyerhetnek. Curacao szigetéről visszatérve újult energiával veti bele magát a hétköznapokba, a közelmúltban a Glamour Women of The Year díjára is jelölt Eszti.


Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 372
Heti: 450
Havi: 3 428
Össz.: 574 068

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Delfinekkel barátkozott Iszak Eszter
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »