Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Női szájak Varga Viktor mellkasán

Tetovált sztárokkal keményít a Class FM

 

Siker, pénz, féktelen bulik és rengeteg tetoválás - valahogy így képzeli az ember az igazi sztárok életét. Van, aki békát, őrangyalt, halott kutyájának nevét, mások Superman jelét varratják magukra. A Class FM hétvégén elhozza a legvagányabb tetovált előadókat, szombaton és vasárnap az igazán vad zenészeké a terep az ország leghallgatottabb rádiójában.

 vargaviktor.jpg

Pink, Bon Jovi, Adam Lambert, Robbie Williams, a Snow Patrol, a magyar előadók közül a Hooligans, Tóth Gabi és Varga Viktor is képviselteti magát a féktelen hétvégén az ország legnépszerűbb rádiójában. A Class FM-et szombaton és vasárnap is megéri majd hallgatni, feltekerni a hangerőt és figyelni, ki lesz az óra tetovált sztárja.

Varga Viktor Szőkével álmodtam című dala is felhangzik majd a Class FM hétvégi műsorában. Az énekes mellkasát egy erotikus tetoválás díszíti.

„Körülbelül fél éve készült el a tetoválásom, amelyet saját magam terveztem. Egy hónapig rajzoltam, majd további egy hónapba telt, hogy megfelelő szakembert találjak, aki igazán szép munkát végez, hiszen számomra ennek a rajznak eszmei értéke van. Végül egy szobrász mellett döntöttem, aki egyben tetováló művész is. A háromszög alakú rajz egy női szájat ábrázol, ami több kisebből áll össze. A mű a kapcsolatomat jelképezi a nőkkel.” – mesélte Viktor, akinek új dala, a Szőkével Álmodtam szintén a hölgyekről szól. „Nagyon örülök, hogy a Class FM hallgatói ennyire kedvelik a dalt, az ország legnépszerűbb slágerlistájára, a Class40-re is felkerült. Szeretem ezt a számot, hiszen akad, aki így él vagy élt, másoknak pedig éppen a vágyait mesélem el benne. Nagyon jó ötletnek tartom a tetovált sztárok hétvégéjét, magam is sokat hallgatom a rádiót, a kocsimban csak a Class FM szól.” – tette hozzá az énekes.

varga_viktor.jpg

Viktor legújabb slágerét is érdemes figyelni a Class FM-en a Tetovált sztárok hétvégéjén, ahol Argyelán Kriszta és Garami Gábor egész nap a legvadabb sztárok legnagyobb slágereit szolgáltatja.

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 372
Heti: 499
Havi: 3 477
Össz.: 574 117

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Női szájak Varga Viktor mellkasán
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »