Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Csabrendek- "A halottak nem halnak meg. Ha szerettél már érett szeretettel, ezt te is tudod"- írja Müller Péter. Valóban igaz... bennünk... ott legbelül tovább élnek. Mégis,ha itt az idő- mennünk kell.

Ahogy távoznia kellett az égi dimenzióba a 14 esztendős csabrendeki kamaszfiúnak- Ignácz Dávidnak is, akinek tavaly lapunk is igyekezett segíteni a maga módján.

dave_2010.04.30-12.11.54.jpg

Ignácz Dávid 1997 szeptemberében született. Élte a gyermekek átlagos életét, különösebb kimutatható betegség nélkül. Egyetlen "számlájára írható" dolog, hogy kiskorától súlyfelesleggel küzdött.

Mintegy két éve figyelmeztető jeleket tapasztaltak a szülők /étvágytalanság, fáradékonyság/. Az aggódás nem volt alaptalan- keringési  problémákat diagnosztizáltak a gyermeknél.

Megkezdődött Dávid kálváriája, kórházból- kórházba került- Ajka- gyermekosztály, Veszprém, majd a fővárosi Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet- Gyermekszív Központja, azután ismét Veszprém.

 

A közelmútban két héten át egy fővárosi kórházban kezelték /édesanyja a nap 24 órájában mellette volt/, mert hosszú várakozás után, fölkerült az úgynevezett nemzetközi transzplantációs lista első helyére. Pulmonális hypertonia betegsége miatt a tüdeje és szíve folyamatosan vízzel telítődött. Az orvosok küzdöttek Dávid életéért, ám november 11- én este a fiú szíve fölmondta a szolgálatot.

A Sors könnyfakasztó iróniája, hogy 2011. november 14- én indultak volna Bécsbe, az életmentő műtétre...

Lapunk osztozik a család fájdalmában és ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket.

Nyugodj békében, Dávid!

A Halálra nincs gyógyír. Stephen King szavaival búcsúzom a kedves, végig a gyógyulásában reménykedő csabrendeki kamasztól:

"Akiket legjobban szeret az Úr, azokat szólítja magához a leghamarabb."


d_2010.07.18-12.50.56.jpg

2010. július 15- én összefogtak a zenészek is Dávidért, jótékonysági koncertet adtak- a Team 4 Music, Csocsesz, Márió, Postás Józsi és a csabrendeki KID Dance Egyesület közreműködésével.

Akkor még volt esély...

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 186
Tegnapi: 425
Heti: 995
Havi: 7 539
Össz.: 578 179

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Isten veled, Dávidka!
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »