Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Gyönyörű rajzok a Tamási Áron Művelődési Központban

Tapolca Város Önkormányzata, a Tapolca Kft. - Tamási Áron Művelődési Központ és a Szülőföld Kiadó közösen szervezett egy nagyszabású gyermekrajz pályázatot Az én városom Tapolca címmel. A beérkezett több száz pályaművet szakértő zsűri tekintette át és bírálta el, a legjobbakból pedig kiállítást rendeztek a Tamási Áron Művelődési Központ aulájában.

gyerekrajz_meghivo2.jpg

A kiállítás már megtekinthető. A szervezők kíváncsiak a látogatók véleményére, ugyanis a legjobban tetsző alkotásokra szavazatokat lehet leadni, a legtöbb voksot gyűjtő kép elnyeri a közönség díját.
A képekhez kapcsolódóan május 24-én, 17 órakor gálaműsort szerveznek a TÁMK-ban, ahol a legjobbnak ítélt 15 alkotást jutalmazzák, majd árverésre bocsájtják. A képek kikiáltási ára 2000 Ft.

A befolyt összeget az ÉFOÉSZ Tapolcai Szervezetének ajánlják fel. Ezen a gálaműsoron mutatják be azt a könyvet is, amely a gyermekek rajzaiból és írásaiból áll össze és amely szintén Az én városom Tapolca címet viseli. A gálaműsoron fellépnek a város oktatási intézményeinek gyermekei.

gyerekrajz_meghivo.jpg

Forrás: Kovács Melinda önkormányzati sajtóreferens


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Gyönyörű rajzok a Tamási Áron MŰvelődési Központban
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »