Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

LOPÁSOK

Figyelmetlen volt az a gépjármű tulajdonos, aki Eplényben a síaréna parkolójában a személygépkocsijában rtékeket hagyott december 3o-án a délelőtti órákban. Ezt használta ki egy ismeretlen tettes, aki feltörte az autó ajtaját és rongálással közel 5o ezer forint, míg a műszaki tárgyak eltulajdonításával több, mint 1oo ezer forint kárt okozott. Az ismeretlen tettes ellen feljelentés készült és azonnal megindult az adatgyűjtés.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Még nem tudni, hogy miért volt szüksége annak a 6 fős társaságnak pont egy bevásárló kocsira, amelyet december 3o-án- az éjszakai órákban a veszprémi Tesco elől tulajdonítottak el. A rendőrök az elkövetőket Veszprémben, a Batthyány utcában találták meg. Ellenük eljárás indult, a kb. 7o ezer forint értékű bevásárló kocsit visszaszolgáltatták a tulajdonosnak.

 

KÖZÚTI BALESETEK

Szerencsére nem történt baleset december 3o-án, a délutáni órákban, amikor is egy kerékpárost állíottak elő, aki alkoholos állapotban kerékpározott Pápán. Ellene 6o ezer forint értékben közigazgatási bírság került kiszabásra.

Nem voltak viszont ilyen szerencsések azok a kerékpárosok, akik kerékpárral közlekedtek és elestek. Egyikük december 3o-án, a délutáni órákban Lesencetomajon elveszítette egyensúlyát és az árokba esett, melynek során, 8 napon túli sérüléseket szenvedett.

A másik személy még a délelőtti órákban Ajkán csúszott meg a kerékpárjával, és esett el. Elsődlegesen könnyű sérülést állapítottak meg nála, majd a későbbi CT vizsgálat során megállapítást nyert, hogy arcsérülése 8 napon túl gyógyuló lett.

 

GARÁZDASÁG, VEREKEDÉS

Dulakodáshoz hívták ki a rendőröket december 3o-án, a reggeli órákban Sümegen, a piacon. A helyszínre érkező rendőrök elfogták a három garázdálkodó férfit, akik szóváltás során felrúgták az egyik árus portékáját, és dulakodásba kezdtek az áruját védő férfivel. Ellenük büntető feljelentés készült és előállították őket.

Forrás:Bankó Magdolna sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 415
Tegnapi: 384
Heti: 799
Havi: 7 343
Össz.: 577 983

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »