Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Balázs Pali – „A húsvéti locsolkodás meghatározta a zenei pályámat”

  

A romantikus dalok népszerű előadója, Balázs Pali locsolópénzből vásárolta első hangszerét.

balazs_pali_8.jpg

- Gyermekkoromban izgatottan készültem a húsvéti ünnepekre, minden alkalommal, édesapámmal mentünk közösen locsolkodni. Ilyenkor egész nap úton voltunk, családunk, barátaink és szomszédjaink valamennyi hölgy tagját megöntöztük illatos kölnivel. Az első években mindig nagy kihívás volt elmondani hiba nélkül a locsolóversikét. Valószínűleg azért, mert talán ezek voltak életem első „nyilvános” szereplései. Gyakoroltam rájuk szorgalmasan, meg is lett az eredménye, hiszen a lányoktól a sok piros tojás mellé gyakran egy kis zsebpénzt is kaptam. Minden évben gyűjtöttem valamire, amihez a húsvéti locsolkodó pénz is jól jött, volt, amikor fényképezőre, kerékpárra, volt, amikor egy új könyvre. 14 évesen jött a nagy elhatározás, hogy gitárt szeretnék. Ki is néztem magamnak egy Cremona dobgitárt, de erre két évet kellet gyűjtögetnem, spórolni, mivel nem volt olcsó. Az utolsó pár száz forintot a húsvéti locsolkodás hozta meg, nem is kellett sokat várni, néhány nap múlva már a kezemben szorongattam első igazi gitáromat, amely azóta is a kedvenc hangszerem.

Balázs Pali az elmúlt években vers helyett, inkább dallal kedveskedett a hölgyeknek. Nem lesz ez másként idén sem, hisz egy nagyszabású koncertet vetít majd a televízió.

- Felnőttként már átalakultak a húsvéti szokásaim, de nagyon szép emlékeket őrzök ezekről az évekről. Az elmúlt 15 évben, mióta énekesi pályafutásom elkezdődött, rengeteg hölggyel találkoztam a koncertjeim során. Azt hiszem, valamennyien megérdemelnék, hogy ilyen alkalommal meglocsoljam őket, de ez persze lehetetlen. Viszont Húsvét másnapján este azonban mégis találkozhatnak velem a Muzsika TV- n, ahol az 500. koncertem kerül levetítésre.

 Forrás: Bazsik Rita- Filoméla Press


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Balázs Pali: "A húsvéti locsolkodás meghatározta zenei pályámat"
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »