Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Kasza Tibi balatoni lángossütő lett

 

A Symbol kertje egy napra a fővárosba varázsolta a Balaton fővárosát, Siófokot, hogy hírességeinkkel együtt csináljon kedvet mindenkinek a magyar tengerhez. Polgár Kriszti, Szentpéteri Eszter, Szente Vajk, Kasza Tibi, Baronits Gábor és Rakonczai Imi egyhangúan kijelentette: ha nyaralásról van szó, akkor a Balaton az úticél.

sti.jpg

Nyugágyak a homokos parton, hűsítő üdítők, lángos és sült keszeg illat – ezekről mindenkinek azonnal Siófok jut eszébe, most azonban egy napra Budapestre költöztek a vízpart elengedhetetlen kellékei. A jó hangulat garantált volt, hiszen a nyárköszöntő Balaton-Day a legkedvesebb emlékeket idézte fel mindenkiben. Szente Vajk különösképpen illetékes a magyar tenger háza táján, hiszen Szentpéteri Eszter oldalán ő fogja vezetni az m1 tavaly már nagy sikert aratott sorozatát, a Balatoni nyár című útikalauzt.

„Rengeteg gyerekkori élményem kötődik a Balatonhoz, hiszen minden évben oda jártunk a szüleimmel. Ezért is örülök nagyon, hogy idén az egész nyarat a tó körül töltjük, játszunk, bohóckodunk Szentpéteri Eszter kolléganőmmel. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek meghozzuk a kedvét, hogy velünk csobbanjon a forró nyári napokon, labdázzunk a strandon, vagy együtt lángosozzunk” – mesélte lelkesen Vajk, aki bízik abban, hogy a nézők nem csak a tévén keresztül élvezik a balatoni nyarat, hanem el is látogatnak Magyarország legkedveltebb üdülőhelyére.

A Balaton Day jó alkalom volt arra is, hogy a hazai hírességek kipróbálják magukat a klasszikus Balaton parti mesterségekben. Baronits Gábor, a Jóban Rosszban szépfiúja a rózsa fagyi készítés titkaiban merült el, Kasza Tibi és Szente Vajk azonban inkább a lángos sütésben élte ki szakácstudományát.

„Én már idén is ellátogattam Siófokra, bár a szezon akkor még nem indult be. A Balaton bennem mindig a klasszikus családi nyaralásokat idézi fel, hiszen gyerekkoromban mindig leutaztunk pár napra. Most már inkább a haverokkal járunk, és előszeretettel látogatjuk meg a kedvenc szórakozóhelyeinket” – mesélte Kasza Tibi, aki a Balaton Day-en azt is megmutatta, hogy a lángost nem csak enni szereti, hanem csinálni is. – „Természetesen a lángos sütögetés is jól megy, mint minden más, hiszen amit a kezembe veszek, az arannyá válik. Mindenki próbálta megtudni a titkom, de nyilvánvalóan senkinek sem árulhatom el” – tette hozzá Tibi nevetve.

sti2.jpg

A strandszezon elengedhetetlen kelléke a fürdőruha. Ennek tiszteletére az esti program egy forró hangulatú bikini-show volt, a Symbol kifutóján Léber Barbara 2012-es vízparti modelljei vonultak fel.

„Az idei év a második, amikor alkalmam van a nyári szezon legfontosabb kellékét, a fürdőruhát kifutóra vinni. Ez a kollekció teljesen más: míg tavaly a játékos, könnyed, színes darabok voltak divatban, idén inkább a letisztult, konzervatív és elegáns bikinik hódítanak, fémes, Swarovski kristályos díszítéssel” – mesélte Léber Barbara. A divattervező maga is nagy Balaton-rajongó, ugyanis nyáron szinte leköltöznek családjával a vízpartra, hogy a magyar tenger partján élvezzék a forró napokat.


Forrás: Juhász Regina- KRQ Communications


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 637
Tegnapi: 412
Heti: 2 437
Havi: 5 415
Össz.: 576 055

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Kasza Tibi balatoni lángossütő lett
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »