Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Garami Gábor őstehetségekre bukkant a ValóVilágban!


A Class FM műsorvezetője rádiózni tanította a Villalakókat

Garami Gábor beköltözött a ValóVilág Villájába. A Class Fm népszerű műsorvezetője ugyan csak egy napra lett Villalakó, de ennyi idő alatt is teljesítette küldetését, rádiózni tanította a versenyzőket. A játékosok kellemes meglepetést okoztak Gábornak, hiszen néhány igazi tehetséget is talált közöttük.


Garami Gábor, a Class Fm Hétvégi Kívánságműsorának vezetője rádiózni tanította az RTL Klub valóságshow-jának szereplőit. Először száj és hanggyakorlatokat tartott, majd egyből bedobta a Villalakókat a mélyvízbe. A VV5 szereplői azonban állták a sarat, néhányan a vártál is jobban teljesítettek.

garagabi.jpg

„Óriási öröm volt számomra, hogy újra bemehettem a Villába, hiszen mindig is érdekelt  a valóságshow-k világa. Először nem is gondoltam, hogy talán igazi tehetségeket is találhatok „diákjaim” között.”
– árulta el Gábor.


„A játékosok nagyon lelkesek voltak a rádiózás miatt, főleg annak örültek, hogy végre zenét hallhatnak. Gergő, Csaba és Fecó igazán érdeklődtek, és az az orgánumuk is megfelelő a feladathoz. Veronika, Kinga és Seherezádé kedves, csilingelő hangjában is látok lehetőséget. Egy valódi rádióműsorban Pétert és Attilát tudnám leginkább elképzelni. Már csak az adásban láttam, hogy miről beszélgettek a háttérben, miközben én a többiekkel foglalkoztam, de nagyon szórakoztató volt. Bejön ez a piszkálódó, szarkasztikus humor, olyanok, mint a két öreg figura a Muppet Show-ból.” – tette hozzá a Class Fm műsorvezetője.

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 384
Tegnapi: 384
Heti: 768
Havi: 7 312
Össz.: 577 952

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Garami Gábor őstehetségekre bukkant a ValóVilágban!
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »