Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Bombshell Bootcamp – Kálmán Kitty 20 kilóval könnyebb és boldog

 

Idén ismét alkalmuk volt az életmódváltásra azoknak a lányoknak, akik elég bátorságot éreztek magukban, hogy 30 napon át Pirner Alma edzésterve és diétája szerinte éljék az életüket. A Dollhouse január elején indította el a második Bombshell Bootcamp elnevezésű életmódprogramot, melynek győztese Kálmán Kitty lett.

ruci1.jpg

Pirner Alma nem először rendezte meg a Bombshell Bottcamp elnevezésű versenyt. Ahogy tavaly, idén is nagyon sok lánynak tudott segíteni abban, hogy személyre szabott edzéstervvel és diétával kilókat tudjanak leadni, és formába tudják hozni magukat. A program egyben verseny is volt, hiszen aki legtöbbet fogyott, ajándékot kapott, mégis mindenki győztes lett, hiszen a 30 napig tartó életmód-program összes résztvevőjének megváltozott az élete.

A Bombshell Bootcamp januárban másodszor indult el, és a tavalyihoz hasonló eredményt hozott: Kálmán Kittynek – aki nemzetközi brókerként dolgozik, és márciustól New York-ban fog élni – immár másodszorra sikerült a legtöbbet fogynia.

„Tavaly 86 kilóról indultam, és a verseny végére sikerült 70,6 kilóra lefogynom. Egy kis pihenés következett, visszajött némi felesleg, így az idei versenyt 73,8 kilóval kezdtem, és 63,8 kilóval fejeztem be. Idén már nem csak a fogyásra, hanem az erősítésre is nagy hangsúlyt fektettem: több izomgyakorlatot végeztem, aminek köszönhetően sokkal nehezebb volt ez a hónap” – árulta el Kitty. – „Kezdetben csak rúdtánc órákra jártam, akkor hallottam először erről a lehetőségről. Idén már a párom is velem tartott, neki is be kellett tartania az edzéseket és az előírt diétát, így egymásban tartottuk a lelket a nehezebb napokon. Mivel nem egy egyszerű fogyókúráról van szó, hanem személyre szabott edzéstervről, az egész életemet megváltoztatta. Tisztában vagyok azzal, hogy mit ehetek és mit nem, azóta is rendszeresen járok edzésre, egyszóval életformát váltottam.”

A Bombshell Bootcamp alternatívát jelent azok számára, akik komolyan gondolják az életmódváltást. Szakemberek segítség nélkül nehéz eldönteni, kinek milyen edzés és diéta hoz látható eredményt. A Dollhouse-ban azonban minden jelentkező személyes edzéstervet kap, s ennek köszönhetően az eredmény is kézzelfogható. 30 nap elegendő ahhoz, hogy csoda történjen, és a résztvevők sikereket éljenek meg, de a részletek kidolgozására a későbbiekben is figyelni kell.

„Nem nevezném ezt versenynek, hiszen igazi csapattá váltunk a 30 nap végére, és mint csapat dolgoztunk együtt. Sőt, mondhatom azt, hogy igaz barátokat találtam ebben az időszakban” – mesélte Kitty mosolyogva – „Úgy érzem, Almáék megmentették az életemet, vagy legalábbis visszakaptam tőlük a régit, ugyanis középiskolás korom óta nem éreztem magam ilyen csinosnak, és nem voltam ilyen harmóniában magammal. Persze, ez nem csak rajtuk múlott: úgy mondanám, hogy ők beleadtak mindent, így meg volt az esély, hogy működjön, de nekem is bele kellett adnom mindent, hogy elérjük a célt.”

rketto.jpg

Kitty egy különleges ajándékot, egy fotózást kapott az elért sikerért. A Bombshell Bootcampnek köszönhetően kitűnő formában van, s ez a fényképeken is látszik, ahol nem csak a haját és a frizuráját csinálták meg profi mesterek, de a szexiruhák.hu-nak köszönhetően olyan ruhákat kapott, melyek jól kiemelik a tökéletessé formált testrészeket, és takarják azt, amin még dolgozni kell.

Forrás: Juhász Regina- KRQ


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 92
Tegnapi: 372
Heti: 464
Havi: 3 442
Össz.: 574 082

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Bombshell Bootcamp- Kálmán Kitty 20 kilóval könnyebb és boldog
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »